Εκτός Πανιωνίου ο Στηβ Γιατζόγλου ύστερα από απαίτηση των οπαδών της ομάδας στον μεγαλομέτοχο εξαιτίας των ακροδεξιών του απόψεων

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ο Πανιώνιος θα προσλάβει έναν προπονητή που έχει εκφραστεί υπέρ της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, οι φίλαθλοι της ομάδας πάγωσαν.

Κινητοποιήθηκαν όλοι και σε χρόνο ρεκόρ η πρόσληψη του Στηβ Γιατζόγλου, έγινε απόλυση. Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση που είχε μερίδα οπαδών του Πανιώνιου με τον Σταύρο Αλευρογιάννη, στον οποίο μεταφέρθηκε να ξεχάσει τη

συγκεκριμένη λύση, λόγω των ακροδεξιών απόψεων του. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ συμφώνησε και τους είπε ότι έχει καταθέσει προτάσεις και σε άλλους προπονητές, οι οποίοι όμως δεν δέχτηκαν.

Ο σφιχταγγαλιασμός με τον αρχηγό της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στοίχισε ακριβά στον Γιατζόγλου που στάθηκε αφορμή να απολυθεί πριν καν προλάβει να καθίσει στον πάγκο της ομάδας.

The post Εκτός Πανιωνίου ο Στηβ Γιατζόγλου ύστερα από απαίτηση των οπαδών της ομάδας στον μεγαλομέτοχο εξαιτίας των ακροδεξιών του απόψεων appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα