Βόμβα σε σούπερ μάρκετ στην Αγ. Πετρούπολη με τραυματίες. Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός περιείχε χημικούς παράγοντες. «Ήθελαν πολλά θύματα» εκτιμά η αστυνομία

news247:
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια της έκρηξης. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα περιείχε χημικούς παράγοντες.

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε σουπερμάρκετ στην Αγία Πετρούπολη, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.
Μετά την έκρηξη,

περισσότερα 50 άτομα εγκατέλειψαν το κατάστημα ενώ στο σημείο άμεσα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις αντιτρομοκρατικής, καθώς και πολλά ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών.
Η αστυνομία της πόλης ανέφερε ότι σημειώθηκε έκρηξη γύρω στις 18.30 σε σουπερμάρκετ επί της λεωφόρου Κοντρατίεφ. Στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για τραυματίες, χωρίς να αναφέρει τον αριθμό τους.
Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι αρχές ωστόσο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, κάνοντας λόγο για «απόπειρα μαζικής δολοφονίας», καθώς η βόμβα περιείχε χημικούς παράγοντες.
«Ειδικές υπηρεσίες βρίσκονται στο σημείο. Οι πελάτες και το προσωπικό έχουν εκκενώσει το χώρο. Από την έκρηξη δεν υπήρξε πυρκαγιά», δήλωσε αξιωματούχος στο πρακτορείο TASS.
Αναμένεται επίσημη δήλωση του εκπροσώπου.

https://twitter.com/eha_medya/status/946059686993854464

Διαβάστε επίσης:Μόσχα: Ένας νεκρός από πυροβολισμό σε εργοστάσιο – Ασύλληπτος ο δράστης

Το άρθρο Βόμβα σε σούπερ μάρκετ στην Αγ. Πετρούπολη με τραυματίες. Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός περιείχε χημικούς παράγοντες. «Ήθελαν πολλά θύματα» εκτιμά η αστυνομία δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα