Βίντεο από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. «Πεδίο μάχης» η πλατεία Κάνιγγος και η Ακαδημίας από οπαδούς ομάδων

Επεισόδια μεταξύ νεαρών κουκουλοφόρων και ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας ξέσπασαν αργά το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των Εξαρχείων. Εικάζεται ότι πρόκειται για ομάδα οπαδών που διατηρούν σύνδεσμο στην περιοχή και επιτέθηκαν κατά των διμοιριών των ΜΑΤ.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν γύρω από την πλατεία Κάνιγγος και την Ακαδημίας με τους κουκουλοφόρους να πετούν μολότοφ και πέτρες στους αστυνομικούς που απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.

Νωρίτερα οπαδοί των «ερυθρόλευκων»,

επιχείρησαν να προσεγγίσουν τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, όπου ήταν συγκεντρωμένοι φίλοι του δικεφάλου του Βορρά, ενόψει του αυριανού τελικού του κυπέλλου. Τα επεισόδια δεν περιορίστηκαν στην Ομόνοια αλλά και στα στενά πέριξ της πλατείας Καραϊσκάκη.

Η αστυνομία επενέβη δίνοντας τέλος στη συμπλοκή των οπαδών. Ενόψει του τελικού, η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει ισχυρά μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν επεισόδια αντίστοιχα με εκείνα του περσινού τελικού. Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί αναμένεται να βρεθούν στην πρωτεύουσα, επιφορτισμένοι με την συνοδεία των λεωφορείων των οπαδών αλλά και με την τήρηση της τάξης έξω σταθμούς του Μετρό, συνδέσμους, πλατείες και το ΟΑΚΑ.

Δείτε εικόνες από τα επεισόδια στην Ακαδημίας και τους γύρω δρόμους:

The post Βίντεο από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. «Πεδίο μάχης» η πλατεία Κάνιγγος και η Ακαδημίας από οπαδούς ομάδων appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα