Το Forbes αμφισβητεί ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι ο πλουσιότερος αφροαμερικανός. Ποιος θεωρεί ότι είναι ο πιο πλούσιος στην ιστορία της Αμερικής

Παρά τους πρόσφατους ισχυρισμούς ότι ο Κάνιε Γουέστ φέρεται να είναι ο πλουσιότερος αφροαμερικανός στην ιστορία της Αμερικής, το Forbes αμφισβητεί επίσημα τον τίτλο που δόθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στον διάσημο ράπερ και σχεδιαστή μόδας.

Το Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο που ισχυρίζεται ότι οι πρόσφατες αναφορές ότι η περιουσία του Κάνιε Γουέστ αγγίζει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια βασίζονται στη μαγική σκέψη σχετικά με πωλήσεις που δεν έχουν γίνει ακόμη.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής
του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Αυτός είναι ο λόγος που η περιουσία του σήμερα ανέρχεται στο 1/3 του ποσού που αναφέρθηκε, δηλαδή στα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το περιοδικό παρουσίασε τους δικούς του υπολογισμούς για την περιουσία του Κάνιε Γουέστ που οδηγούν στο συγκεκριμένο ποσό.

Οι αριθμοί του Forbes ενισχύουν τη θέση ότι ο Ρόμπερτ Φ. Σμιθ της εταιρείας επενδύσεων Vista Equity είναι ο πλουσιότερος αφροαμερικανός στις ΗΠΑ, με εκτιμώμενη περιουσία 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Οι αριθμοί του Forbes ενισχύουν τη θέση ότι ο Ρόμπερτ Φ. Σμιθ της εταιρείας επενδύσεων Vista Equity είναι ο πλουσιότερος αφροαμερικανός στις ΗΠΑ, με εκτιμώμενη περιουσία 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Wikimedia Commons

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Αυτός ο πιτσιρικάς υιοθετήθηκε από Κουβανό μετανάστη, «πήδηξε» τάξεις στο σχολείο και μεγαλούργησε. Το ίντερνετ τον έκανε δισεκατομμυριούχο και διάσημο Η μεγαλύτερη επιχειρηματική απάτη στις ΗΠΑ. Η Ελίζαμπεθ Χολμς που ισχυριζόταν ότι βρήκε τρόπο να γίνεται η εξέταση αίματος στο σπίτι. Την αποκάλυψαν ένας Έλληνας και ένας Κύπριος πανεπιστημιακός 

The post Το Forbes αμφισβητεί ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι ο πλουσιότερος αφροαμερικανός. Ποιος θεωρεί ότι είναι ο πιο πλούσιος στην ιστορία της Αμερικής appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα