Τα γέλια της Sharon Stone όταν τη ρώτησαν αν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. «Είμαι 40 χρόνια σε αυτόν τον χώρο και τα έχω δει όλα», είπε η διάσημη ηθοποιός (βίντεο)

Huffingtonpost.gr

Με τις απανωτές αποκαλύψεις που γίνονται τελευταία σχετικά με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε βάρος γυναικών (κατά κύριο λόγο) στο Χόλιγουντ, αρχής γενομένης με το σκάνδαλο μεγατόνων του Harvey Weinstein, είναι να απορεί κανείς αν υπάρχει ηθοποιός γένους θηλυκού που να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης στη διάρκεια της καριέρας της.

Οι περισσότερες διάσημες ηθοποιοί έχουν μιλήσει για τις εμπειρίες τους στο θέμα και στο κόκκινο χαλί των φετινών Χρυσών Σφαιρών ήταν μαυροντυμένες γι΄ αυτόν τον λόγο.

Τώρα, μία ακόμη αγαπημένη σταρ του Χόλιγουντ έρχεται να προστεθεί στην πολύ μακρά λίστα εκείνων που παραδέχονται δημόσια ότι έχουν παρενοχληθεί ή κακοποιηθεί σεξουαλικά και αυτή είναι η Sharon Stone.

Την περασμένη Κυριακή βρέθηκε καλεσμένη στο CBS Sunday’s όπου και, όπως ήταν αναμενόμενο, ρωτήθηκε αν έχει έρθει ποτέ σε άβολη θέση στην πολυετή καριέρα της, εν ολίγοις αν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. Τότε η Stone άρχισε να γελά έντονα με τον δημοσιογράφο Lee Cowan να αναρωτιέται αν πρόκειται για νευρικό γέλιο ή αν απλώς η ηθοποιός εννοεί με αυτό ότι φυσικά και της έχει συμβεί.

«Βρίσκομαι σε αυτόν το χώρο 40 χρόνια. Μπορείς να τον φανταστείς πριν 40 χρόνια, ούσα αυτή που είμαι εμφανισιακά και ερχόμενη από την Πενσυλβάνια χωρίς καμιά προστασία;», ήταν η απάντηση της Stone.

On @CBSSunday, @sharonstone was asked if she's ever faced any sort of harassment/assault while she's been in the entertainment business.

This was her reaction….. pic.twitter.com/WdCXVvgxfK

— Yashar Ali (@yashar) January 14, 2018

Το άρθρο Τα γέλια της Sharon Stone όταν τη ρώτησαν αν έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση. «Είμαι 40 χρόνια σε αυτόν τον χώρο και τα έχω δει όλα», είπε η διάσημη ηθοποιός (βίντεο) δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixani tou Xronou