Οπαδοί με κόφτες στο γήπεδο και άγρια επεισόδια πριν από τον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Συμπλοκές μεταξύ των οπαδών στο Μαρούσι. Χημικά από την Αστυνομία, φωτοβολίδες μέσα στο ΟΑΚΑ (βίντεο και φωτό)

Εκτεταμένα επεισόδια γίνονται από το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το ΟΑΚΑ, πριν από τον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στις 8μιση.

Πριν από 1 ώρα στην οδό Αγησιλάου, ομάδες οπαδών των δύο ομάδων συγκρούστηκαν με πέτρες, ξύλα, μολότοφ και καπνογόνα και σύμφωνα με μαρτυρίες, υπάρχουν τραυματίες. Στο σημείο έγινε επέμβαση των ΜΑΤ.


Νωρίτερα άγρια επίθεση από ομάδα περίπου 100 ατόμων με διακριτικά της ΑΕΚ

δέχθηκαν έξι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που επέβαιναν σε βαν. Οι επιτιθέμενοι πέταξαν μολότοφ και έκαψαν το όχημα, ενώ ξυλοκόπησαν άγρια με ρόπαλα τους έξι φιλάθλους.

Περίοικοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, δύο από τους οποίους είχαν βαριά τραύματα, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Η ένταση συνεχίζεται και έξω από τις Θύρες της ΑΕΚ εκεί που υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν και χρήση δακρυγόνων. Δεκάδες κλούβες χωρίζουν τις θύρες 3 και 9 όπου βρίσκονται οι οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν γίνει πολλές προσαγωγές από την Αστυνομία.

Οπαδός με κόφτη για τα σύρματα

Η αστυνομία πήρε τα μέτρα της κάνοντας… φρούριο το ΟΑΚΑ, αλλά οι χούλιγκανς όπως πάντα είχαν αντίμετρα! Οπαδός του ΠΑΟΚ είχε κόφτη για να κάνει… την δουλειά του!

Όπως μπορείτε να δείτε κι από τις φωτογραφίες, τα κάγκελα της αστυνομίας αποδείχθηκαν εύκολη λεία για τους χούλιγκανς που… πήραν τα μέτρα τους! Προφανώς ο σωματικός έλεγχος κατά την είσοδο στο γήπεδο δεν ήταν αποτελεσματικός.

Φωτοβολίδες στο γήπεδο

«Μπαρούτι» μυρίζει η κατάσταση στο πέταλο που φιλοξενούνται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που έχουν σκίσει το δίχτυ και επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο σημείο που βρίσκεται η μάζα των «ασπρόμαυρων» οπαδών επικρατεί ένταση, με την κατάσταση να μη φαίνεται να θέλει πολύ για να ξεφύγει.

Συγκεκριμένα, έχουν σκίσει το δίχτυ, πετούν αντικείμενα και φωτοβολίδες προς τα ματ που βρίσκονται μπροστά τους, ενώ νωρίτερα επιχείρησαν να σπάσουν το διαχωριστικό πλεξιγκλάς.

gazzetta

The post Οπαδοί με κόφτες στο γήπεδο και άγρια επεισόδια πριν από τον τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Συμπλοκές μεταξύ των οπαδών στο Μαρούσι. Χημικά από την Αστυνομία, φωτοβολίδες μέσα στο ΟΑΚΑ (βίντεο και φωτό) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα