Επεισοδιακή παράδοση του Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ. Χρυσαυγίτες και η κόρη του επιχείρησαν να χτυπήσουν με αυτοκίνητο δημοσιογράφους (Βίντεο)

Στην αστυνομία παραδόθηκε και ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Την τραμπούκικη συμπεριφορά τους συνέχισαν οι υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς μαζί με την κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής έβρισαν δημοσιογράφους, ενώ επιχείρησαν να τους πατήσουν με το αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα,  πίσω από το αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος,

βρισκόταν ένα άλλο με την Ελένη Ζαρούλια και την Ουρανία Μιχαλολιάκου. Η καταδικασμένη, αλλά σε αναστολή, σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να πατήσει δημοσιογράφους, ενώ η κόρη τους, Ουρανία, τους έβριζε χυδαία.

Πηγή βίντεο : iefimerida (ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ)

Την ίδια τακτική ακολούθησαν και περίπου 7-8 άτομα με κουκούλες και κρυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους που προσπάθησαν να απωθήσουν τους ρεπόρτερ για να μην απαθανατίσουν το αυτοκίνητο που επέβαινε ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα απειλές, ενώ χτύπησαν ελαφρά και έναν φωτογράφο.

Πηγή βίντεο : amna.gr

Πηγή βίντεο: youtube

Ήδη έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔ και οι Ηλίας Κασιδιάρης και Γιώργος Γερμενής, από τα Αστυνομικά Τμήματα στα οποία νωρίτερα είχαν παραδοθεί. Ομοίως, και ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, που καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη για εγκληματική οργάνωση.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας youtube

Διαβάστε ακόμα: Ένας ένας παραδίδονται στις Αρχές οι Χρυσαυγίτες. Αμετανόητος Μιχαλολιάκος: «Περήφανος που πάω φυλακή για τις ιδέες μου». Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τις συλλήψεις

The post Επεισοδιακή παράδοση του Μιχαλολιάκου στη ΓΑΔΑ. Χρυσαυγίτες και η κόρη του επιχείρησαν να χτυπήσουν με αυτοκίνητο δημοσιογράφους (Βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισοδιακή, Μιχαλολιάκου, ΓΑΔΑ, Χρυσαυγίτες, Βίντεο,epeisodiaki, michaloliakou, gada, chrysavgites, vinteo