Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στο συλλαλητήριο για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Χημικά, πέτρες και φωτοβολίδες κρότου λάμψης μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών

news247:

Ομάδα συγκεντρωμένων εκτόξευσε πέτρες και φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς και εκείνοι απάντησαν με κρότου λάμψης και χρήση χημικών.Νεαροί έχουν βάλει φωτιά σε κάδους απορριμμάτων στην Πανεπιστημίου.

Λίγο πριν ξεκινήσει το συλλαλητήριο για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, επικράτησε ένταση στο κέντρο της Αθήνας, με ομάδες νεαρών να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς που απάντησαν.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί προσπάθησαν να απωθήσουν από το σημείο τους κουκουλοφόρους,

οι οποίοι παρέμεναν στα Προπύλαια και άρχισαν να σπάνε πεζοδρόμια και μάρμαρα προκειμένου να συγκεντρώσουν «πολεμοφόδια», ενώ ξήλωσαν τις λαμαρίνες γύρω από την Ακαδημία για να στήσουν οδοφράγματα. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως στο σημείο των βανδαλισμών δεν υπήρχε καθόλου αστυνομική δύναμη και οι νεαροί κατέστρεφαν ανενόχλητη ό,τι ήθελαν.
Αστυνομικές δυνάμεις έχουν διακόψει την κυκλοφορία στην Ακαδημίας στο ύψος της Νομική.

Συνεχίζεται η ένταση στους δρόμους γύρω από τα Προπύλαια. Νεαροί με καλυμμένα τα πρόσωπά τους έχουν στήσει οδοφράγματα στην Πανεπιστημίου, την Ακαδημίας και τη Σταδίου με κάδους σκουπιδιών, στους οποίους έχουν βάλει φωτιά. Στο μεταξύ έχει διακοπή η κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.

Το άρθρο Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας στο συλλαλητήριο για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου. Χημικά, πέτρες και φωτοβολίδες κρότου λάμψης μεταξύ ΜΑΤ και διαδηλωτών δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα