Ένας ακόμη νεκρός εντοπίστηκε σε αμαξοστάσιο στη Μάνδρα Αττικής. Στους 22 οι νεκροί από τη φονική πλημμύρα

news247:

Τραγικός είναι ο επίλογος στην ιστορία του τελευταίου αγνοούμενου από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική.Σύμφωνα με την Πυροσβεστική πρόκειται για άτομο το οποίο εντοπίστηκε στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας, αλλά δεν έχουν δοθεί πληροφορίες εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα ή εάν πρόκειται για τον κυνηγό που είχε κηρυχθεί αγνοούμενος και αναζητείτο από τα σωστικά συνεργεία.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού.Τις προηγούμενες ημέρες είχαν ανευρεθεί οι σοροί των υπολοίπων 21, ενώ οι έρευνες συνεχίζονταν για την ανεύρεση ενός ακόμη ατόμου
που είχε δηλωθεί αγνοούμενος.
Ωστόσο, είχαν εκφραστεί φόβοι ότι ίσως υπάρχουν και άλλοι νεκροί, μετανάστες που εργάζονταν στην περιοχή και δεν ίσως η εξαφάνισή τους να μην είχε δηλωθεί από κάποιον.Περισσότερες από 10 ημέρες μετά τη φονική πλημμύρα, η κατάσταση στη Μάνδρα παραμένει τραγική.
Οι κάτοικοι παλεύουν ακόμη με τις λάσπες ενώ την ίδια ώρα έχουν αναλάβει και το έργο της διαφύλαξης της περιουσίας τους υπό το φόβο του πλιάτσικου.

Διαβάστε επίσης:Άνοιξε η εφαρμογή για το κοινωνικό μέρισμα

Το άρθρο Ένας ακόμη νεκρός εντοπίστηκε σε αμαξοστάσιο στη Μάνδρα Αττικής. Στους 22 οι νεκροί από τη φονική πλημμύρα δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα