«Τα μπράτσα της ήταν πάντα μελανιασμένα από το ξύλο»». Η μαρτυρία της οικογενειακής φίλης για την τραγική μάνα που έχασε τα παιδιά της στη φωτιά που έβαλε ο πρώην άντρας

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική η μητέρα των δίδυμων αγοριών, που -τα ξημερώματα του Σαββάτου- βρήκαν φρικτό θάνατο από ασφυξία, όταν ο πατέρας τους έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη. Στενή της 38χρονης μητέρας μίλησε για τα βασανιστήρια, τον τρόμο και την απόγνωση που βίωνε επί σειρά ετών η γυναίκα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο protothema.gr η φίλη της 38χρονης μητέρας των δυο άτυχων αγοριών δήλωσε:

Ο 40χρονος

Δημήτρης Σκουτέλης

«Ο άνθρωπος αυτός ήταν ένα τέρας, ένα κτήνος. Το γνωρίζαμε από πάντα αλλά κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έκαιγε ζωντανά τα δύο του αγόρια. Η Δέσποινα είχε περάσει πολλά. Τόσα πολλά που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους. Το σώμα της και ειδικά τα μπράτσα της ήταν πάντα μελανιασμένα από το ξύλο που της έριχνε αυτό το κτήνος. Όταν την ρωτούσα πώς το έπαθε, μου έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα, ότι χτύπησε κατά λάθος σε κάποιο έπιπλο του σπιτιού. Πέρασε αρκετός χρόνος μέχρι να μου εξομολογηθεί το Γολγοθά που ανέβαινε καθημερινά δίπλα στον Δημήτρη».

Η φίλη της αποκάλυψε ότι ο άνδρας της την χτυπούσε σε καθημερινή βάση και ότι αναγκάστηκε να σταματήσει τη δουλειά της επειδή της ζήλευε παθολογικά. Ήταν βοηθός ακτινολόγου αλλά διέκοψε κάθε κοινωνική συναναστροφή με αποτέλεσμα να ζει με αντικαταθλιπτικά χάπια.

Η Δέσποινα, πριν από ένα ενάμιση χρόνο πήρε τελικά τη μεγάλη απόφαση να χωρίσει. Της συμπαραστάθηκαν οι γονείς της, αλλά ο άντρας της συνέχισε να είναι

«Ο Δημήτρης νοίκιασε ένα διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη. Η Δέσποινα του έκανε ασφαλιστικά μέτρα αλλά λίγο αργότερα το δικαστήριο αποφάσισε ότι τα παιδιά πρέπει να πηγαίνουν στον πατέρα τους κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο. Η Δέσποινα αρρώστησε από τη στεναχώρια της αλλά δεν περίμενε ότι θα έφτανε στο σημείο να δολοφονήσει τα παιδιά. Το τελευταίο διάστημα τον είχαμε δει στο πάρκο όπου έπαιζαν τα παιδιά μας και η συμπεριφορά του δεν μας άρεσε καθόλου. Τα αγοράκια, όπως κι όλα τα αγόρια αυτής της ηλικίας ήταν ζωηρά, και για να τα συνετίσει, κάποιες φορές, τους έριχνε σφαλιάρες και τους φώναζε υστερικά. Της έλεγα να μην του δίνει τα παιδιά κι εκείνη μου απαντούσε πως αν έκανε κάτι τέτοιο θα είχε σοβαρά προβλήματα με το νόμο, θα μπορούσε ενδεχομένως να της πάρει και την επιμέλεια των παιδιών. Είναι ντροπή για τα ελληνικά δικαστήρια να μην προβλέπουν σε περίπτωση διαζυγίων κάποια ψυχιατρική εξέταση των γονέων. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, αυτή τη στιγμή, τα παιδάκια θα ήταν ζωντανά».

Οι επιστολές που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 40χρονου

Η Δέσποινα νοσηλεύεται σε οικτρή ψυχολογική κατάσταση σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών. Οι δικοί της άνθρωποι τρέμουν για την επόμενη μέρα.

Το άρθρο «Τα μπράτσα της ήταν πάντα μελανιασμένα από το ξύλο»». Η μαρτυρία της οικογενειακής φίλης για την τραγική μάνα που έχασε τα παιδιά της στη φωτιά που έβαλε ο πρώην άντρας δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα