Έγκλημα-σοκ στη Ρωσία: Μαχαίρωσε 88 φορές τη νέα του σύντροφο επειδή γέλασε όταν έμαθε τι δουλειά κάνει

HuffGreece:
Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας με 88 μαχαιριές μίας γυναίκας στη Ρωσία από έναν άντρα ο οποίος δήλωσε ότι την σκότωσε επειδή γέλασε μαζί του όταν έμαθε την πραγματική του δουλειά.Θύμα στυγερής δολοφονίας έπεσε η 34χρονη Irina Kozlova από τον Evgeny Markov. Ο δράστης ζήτησε από την κοπέλα να πάει μέχρι το αγαπημένο της μέρος και μόλις φτάσει σε αυτό να κλείσει τα μάτια της, καθώς θα την περίμενε μια έκπληξη. Αντί για έκπληξη όμως ο Marcov,
την μαχαίρωσε 88 φορές.Όπως ομολόγησε ο ίδιος μετά τη σύλληψη του για τη δολοφονία, είχε αναστατωθεί όταν η νέα του σύντροφος, η οποία πρόσφατα είχε πάρει διαζύγιο, ανακάλυψε ότι της είπε ψέμματα και αντί για επιτυχημένος επιχειρηματίας, εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτων.
Σύμφωνα με τον Marcov μάλιστα η Kozlova γέλασε μαζί του όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα του.Το έγκλημα συνέβη στην πόλη Krasnoyarsk, η σορός της γυναίκας όμως βρέθηκε στο αυτοκίνητό της στο χωριό Ust-Mana. «Την ημέρα πριν τη δολοφονία, ο άντρας ενημέρωσε τη νέα του γνωριμία ότι ήθελε και της κάνει έκπληξη και της ζήτησε να επιλέξει ένα ρομαντικό μέρος. Τον οδήγησε μέχρι το χωριό, στο οποίο ο άντρας δήλωσε ότι της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της και έπειτα με ένα μαχαίρι προκάλεσε στην κοπέλα πολλαπλές πληγές που απέβησαν θανατηφόρες», ανέφεραν οι ρωσικές αρχές.

Το άρθρο Έγκλημα-σοκ στη Ρωσία: Μαχαίρωσε 88 φορές τη νέα του σύντροφο επειδή γέλασε όταν έμαθε τι δουλειά κάνει δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα