Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος ύποπτος μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς. Τον αποκαλούσαν «Φτερωτό Μαραντόνα»

Στα χέρια της αλβανικής αστυνομίας, μετά από συμπλοκή με άλλους κακοποιούς στο χωριό της Επαρχίας Βλόρα, βρίσκεται πλέον και 32χρονος Ένο Μάτα -ο δεύτερος κατηγορούμενος ως φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ και την αστυνομία της γειτονικής χώρας, ο Μάτα -γνωστός και ως «Φτερωτός Μαραντόνα»- διέσχιζε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, μαζί με τον 22χρονο Σοτιράι Μεχίλι, το χωριό όταν ξαφνικά δέχθηκαν πυρά από μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Ο Μεχίλι έπεσε νεκρός κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο,

ενώ ο Μάτα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και πλέον κρατείται από τις αλβανικές Αρχές, σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος σύλληψης από την ΕΛ.ΑΣ. Η πληροφόρηση από τη γειτονική χώρα είναι ακόμη αρκετά συγκεχυμένη, ωστόσο, όπως αναφέρει η αλβανική αστυνομία το περιστατικό συνέβη στις 13:10 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι ελληνικές αρχές έχουν ενημερωθεί για τη σύλληψη και περιμένουν να ταυτοποιηθεί και τυπικά προκειμένου να προχωρήσουν στη διαδικασία της έκδοσής του στην Ελλάδα.

Η επίλεκτη ομάδα της αλβανικής αστυνομίας (FNSH) πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών. Λίγο αργότερα, στο χωριό Μπισάν της ίδιας Επαρχίας, εντοπίστηκε από τις Αρχές ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Πιθανότατα πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν τα μέλη της αντίπαλης συμμορίας, το οποίο το έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Να θυμίσουμε, τέλος, ότι ο Ένο Μάτα μαζί με τον Ιμπραχήμ Μπραχιμάι Καστριότ (σ.σ. έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα) είχαν εκτελέσει -κατ’ εντολή της αλβανικής μαφίας των φυλακών Κορυδαλλού- τον ποινικολόγο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Το «συμβόλαιο» ήταν για εκφοβισμό, ωστόσο, τα πράγματα πήραν την χειρότερη δυνατή τροπή.

Reader

The post Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Συνελήφθη στην Αλβανία ο δεύτερος ύποπτος μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς. Τον αποκαλούσαν «Φτερωτό Μαραντόνα» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα