Στη φυλακή ο 43χρονος από το Μοσχάτο. Γιατί ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 43χρονος που κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας που έπεσε την περασμένη Πέμπτη στις γραμμές του Ηλεκτρικού στο Μοσχάτο.

Ο 43χρονος έφτασε στον ανακριτή γύρω στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας και η απολογία του διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο κατηγορούμενος έφτασε στο γραφείο του ανακριτή, συνοδευόμενος από ομάδα αστυνομικών και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο κατηγορούμενος βρέθηκε αντιμέτωπος με το αδίκημα της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και της κατάχρησης

σε ασέλγεια, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ αντιμετωπίζει και το πλημμέλημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Τελικά δεν υπήρχαν συγγενής της ανήλικης μαθήτριας έξω από τα δικαστήρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε δεκτή η αίτηση του 43χρονου για ψυχιατρική εξέταση. Ο ίδιος παραδέχτηκε δύο σχέσεις με ανήλικες. Τη σχέση του με τη 14χρονη, αλλά και μία ακόμα του 2015 που επίσης ήταν ανήλικη.

Δεν αποκλείεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στην ημέρα να δοθούν τα στοιχεία του 43χρονου κατηγορούμενου στη δημοσιότητα, μετά το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε σε σκληρό δίσκο που είχε στην κατοχή του.

The post Στη φυλακή ο 43χρονος από το Μοσχάτο. Γιατί ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα