Αλλάζει το ωράριο στη μουσική στα μπαρ του Κολωνακίου. Το παλιό προέβλεπε ότι η μουσική θα κλείνει πριν από τα μεσάνυχτα και σπάνια εφαρμοζόταν

news247

Νέο ωράριο στη μουσική στα μπαρ του Κολωνακίου εφαρμόζει ο δήμος Αθηναίων, καθώς με απόφασή του τις τέσσερις πρώτες εργάσιμες ημέρες τα μπαρ θα μπορούν να παίζουν μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ την Παρασκευή, το Σάββατο και τις αργίες θα έχουν μία ώρα επιπλέον, δηλαδή μέχρι τη 01:00.

Τις Κυριακές θα ισχύει το ωράριο των καθημερινών.

Η απόφαση αφορά τα μπαρ που βρίσκονται στις οδούς Ιπποκράτους, από το ύψος της οδού Σκουφά, Σκουφά με Ομήρου, Ακαδημίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Μαρασλή, Αριστίππου, Κλεομένους, Ηλ. Ρογκάκου, Χερσώνος, Οκταβίου Μερλιέ και Ιπποκράτους.

Να

σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, επιτρέπεται η μετάδοση μουσικής μέχρι τις 22:00 κατά την χειμερινή περίοδο και μέχρι τις 23:00 κατά τη θερινή περίοδο. Με την απόφαση του δήμου, δηλαδή, παρατείνει κατά μια ώρα το ωράριο της μουσικής στα καταστήματα.

Διαβάστε επίσης στο news247: Επίθεση κουκουλοφόρων στα ΕΛΤΑ στον Ταύρο

Το άρθρο Αλλάζει το ωράριο στη μουσική στα μπαρ του Κολωνακίου. Το παλιό προέβλεπε ότι η μουσική θα κλείνει πριν από τα μεσάνυχτα και σπάνια εφαρμοζόταν δημοσιεύθηκε αρχικά στον δικτυακό τόπο ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα