31χρονη σύμβουλος μετέδωσε τον κορονοϊό στο ζεύγος Τραμπ – Πτώση στα χρηματιστήρια μετά την θετική διάγνωση. Ποιους άλλους μπορεί να κόλλησε και οι συνέπειες

Η Χόουπ Χικς, 31 ετών, η οποία φέρεται να κόλλησε κορονοϊό το ζεύγος Τραμπ βρισκόταν στο Air Force One μαζί τους και ταξίδεψαν για το Κλήβελαντ, στο Οχάιο, για να συμμετάσχει ο Ντόναλντ Τραμπ στο ντιμπέιτ με τον αντίπαλό του Τζο Μπάιντεν.

Η ίδια συνεργάτης του Τραμπ ταξίδεψε μαζί του την περασμένη Τετάρτη για την Μινεσσότα, για μια συνάντηση εργασίας. Πολλοί δημοσιογράφοι είχαν παρατηρήσει ότι πολλοί συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου είχαν επιδεικτικά αρνηθεί να φορέσουν μάσκα

στην αίθουσα παρότι ήταν παρόντες στην ομιλία του Τραμπ στο Οχάιο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε ότι αυτή η σύμβουλός του ήταν η αιτία που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό:

«Η Χόουπ Χικς, η οποία εργάζεται πολύ σκληρά, χωρίς να παίρνει ούτε μια ανάσα, βρέθηκε θετική στον Covid-19. Τρομερό! Η Πρώτη Κυρία και εγώ περιμένουμε τα αποτελέσματα του τεστ. Στο μεταξύ θα παραμείνουμε σε καραντίνα!»

Hope Hicks, who has been working so hard without even taking a small break, has just tested positive for Covid 19. Terrible! The First Lady and I are waiting for our test results. In the meantime, we will begin our quarantine process!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 2, 2020

Διαβάστε επίσης: Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη σε οικόπεδο στο Αυγείο Ήλιδας! Εκεί στη μυθολογία ο Ηρακλής καθάρισε τον Κόπρο του Αυγείου, αλλά εξαπατήθηκε από τον βασιλιά …

Η Χικς, βρίσκεται στην ομάδα του Αμερικανού προέδρου από το 2016 και είναι πολύ στενή συνεργάτης του. Ήταν διευθύντρια επικοινωνίας στον Λευκό Οίκο αλλά εγκατέλειψε το πόστο της για ένα διάστημα και εργάστηκε στο κανάλι Fox news. Είναι χαμηλών τόνων αλλά πανίσχυρη στο παρασκήνιο. Πρώην μοντέλο, είχε εργαστεί για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη και έγινε στη συνέχεια το αυτί του Αμερικανού προέδρου, ενώ η σχέση τους δεν έχει ποτέ διαταραχθεί.

Γιατρός του Λευκού Οίκου για Τραμπ: Πάει καλά, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό, «είναι καλά», διαβεβαίωσε ο γιατρός της αμερικανικής προεδρίας, ο Σον Κόνλεϊ.

Ο Τραμπ θα παραμείνει στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της περιόδου «ανάρρωσής» του, πρόσθεσε ο Κόνλεϊ, τονίζοντας πως θα «συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του» κανονικά, εξ αποστάσεως. Στο κείμενο που έδωσε στους δημοσιογράφους, σημείωνε, «Η ιατρική ομάδα του Λευκού Οίκου και εγώ θα τους παρακολουθούμε και εκτιμώ την υποστήριξη που παρείχαν ορισμένοι από τους σπουδαιότερους ιατρικούς επαγγελματίες και ιδρύματα της χώρας μας. Να είστε βέβαιοι πως πιστεύω ότι ο Πρόεδρος θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του χωρίς διακοπή ενώ αναρρώνει και θα σας ενημερώσω για τυχόν περαιτέρω εξελίξεις».

Διαβάστε επίσης: Τζέρι Λι Λιούις. Ο πατέρας της ροκ ν ρολ που παντρεύτηκε τη 13χρονη ξαδέρφη του. Απείλησε να πυροβολήσει τον Έλβις, ο Λένον του φίλησε τα πόδια, και πέθαναν δύο συζυγοί του και δύο παιδιά του …

Θετικά τα τεστ κορωνοϊού για Τραμπ και Μελάνια

Η αμερικανική προεδρία γνωστοποίησε παράλληλα ότι το προγραμματισμένο ταξίδι του Τραμπ στη Φλόριντα αποφασίστηκε να ακυρωθεί. Τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν ο 74χρονος μεγιστάνας και η σύζυγός του Μελάνια έδειξαν πως έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2.

Ποιον άλλο μπορεί να έχει κολλήσει κορωνοϊό ο Τραμπ -Τι θα γίνει αν κολλήσει και ο αντιπρόεδρος

Οπως αναφέρει ο Guardian ο Λευκός Οίκος δεν έχει απάντηση που έχει τεθεί σε δημοσιογράφο για το ποιοι αξιωματούχοι έχουν έρθει σε επαφή με την Χικς ενώ δημοσιογράφος του βρετανικού μέσου σημειώνει ότι προσπαθεί να διασταυρώσει το εάν ο αντιπρόεδρος Μάικ Πενς έχει έρθει σε στενή επαφή με τον Τραμπ αυτή την εβδομάδα.

Το Bloomber αναφέρει μόνο ότι όταν επέστρεψαν στην Ουάσινγκτον την Τρίτη, είδαν τον Στίβεν Μίλερ να μοιράζεται την ίδια ομπρέλα με την Χόουπ Χικς καθώς βγήκαν από το Air Force One στη βροχή. Η σύζυγος του Μίλερ, η Κάτι Μίλερ – γραμματέας του αντιπροέδρου Mάικ Πενς – είχε νοσήσει από κορονοϊό νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

Ο ιατρικός αναλυτής του CNN Τζόναθαν Ρέινερ αναφέρει ότι η Πρόεδρος της βουλής των αντιπροσώπων θα πρέπει να απομονωθεί καθώς είναι πιθανό και ο Τραμπ και ο Πενς να νοσήσουν και ίσως χρειαστεί να τους αντικαταστήσει.

The post 31χρονη σύμβουλος μετέδωσε τον κορονοϊό στο ζεύγος Τραμπ – Πτώση στα χρηματιστήρια μετά την θετική διάγνωση. Ποιους άλλους μπορεί να κόλλησε και οι συνέπειες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα