«Ξορκίζοντας» τις υποκλοπές στα νησιά του Αιγαίου! Η περιοδεία του Α/ΓΕΕΘΑ στο «ταλαιπωρημένο προσωπικό»

Την ώρα που το θέμα της υποκλοπής του από την ΕΥΠ, κυριαρχεί στην επικαιρότητα ,όσο κι αν τα «συμβατικά» μέσα ενημέρωσης το «θάβουν» συστηματικά, ο Α/ΓΕΕΘΑ έκανε την παραδοσιακή περιοδεία σε ακριτικά νησιά για «ανταλλαγή ευχών». Από το γραφείο επικοινωνίας του ,εστάλησαν 29 φωτογραφίες από την περιοδεία του σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κρήτη, στην Κάρπαθο και στο Νησιωτικό Σύμπλεγμα Μεγίστης.

Κοιτώντας τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε τη χρησιμότητα

αυτών των επισκέψεων. Δεν αναφερόμαστε μόνο στον κ.Φλώρο αλλά και σε αρκετούς άλλους Αρχηγούς.

Τι νόημα έχει να πάρεις ένα ελικόπτερο -απ΄ ότι είδαμε ο κ.Φλώρος πέταξε με NH-90 μάλλον μόνος του- για να ευχηθείς στο προσωπικό για το οποίο δεν έχει πει ΜΙΑ ΛΕΞΗ για τα πολλά και μεγάλα προβλήματα του; Το μόνο που κάνεις είναι να φορτώνεις κι άλλο το ήδη βαρύ πρόγραμμα τους. Όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει επίσκεψη Αρχηγού σε μονάδες και ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες που το προσωπικό ελπίζει να πάρει κάποιες ανάσες.

Το έκαναν όλοι, το συνεχίζει και ο κ.Φλώρος και μάλιστα σε ημέρες δύσκολες για τον ίδιο. Θα μπορούσαν οι καχύποπτοι να ισχυριστούν ότι οι επισκέψεις, οι φωτογραφήσεις και τα βίντεο είναι μια «επικοινωνιακή επιχείρηση» για να ξεχαστεί το σκάνδαλο των υποκλοπών. Δεν μπορεί να ξεχαστεί ούτε με τις επισκέψεις ,ούτε με την επίκληση του «τουρκικού κινδύνου» που διαπιστώνουμε ότι χρησιμοποιείται ως «αντίδοτο» για τις αυξανόμενες αντιδράσεις που προκαλεί η εκκωφαντική σιωπή του ΓΕΕΘΑ για την παρακολούθηση του Αρχηγού του.

Οι διαρροές σε δημοσιογράφους ότι «όλα αυτά είναι ψέματα» δεν αρκούν και δεν πείθουν κανένα. Όπως δεν έχει πείσει και η ανανέωση της θητείας του κ.Φλώρου που προς το παρόν έχει γίνει …μέσω διαρροής. Μένει να γίνει και η επίσημη ανακοίνωση.

The post «Ξορκίζοντας» τις υποκλοπές στα νησιά του Αιγαίου! Η περιοδεία του Α/ΓΕΕΘΑ στο «ταλαιπωρημένο προσωπικό» appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα