«Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει αν δεν πετύχει την εξόντωση της Χαμάς»-Β.Ελιέζερ

Ο κ.Βίκτωρ Ελιέζερ είναι δημοσιογράφος, ανταποκριτής της εφημερίδας Yedioth Achronoth στην Ελλάδα  και Γ.Γ του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

Μιλάει στο militaire channel για την αιματηρή κρίση στη Μέση Ανατολή. Υποστηρίζει ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να σταματήσει τις επιχειρήσεις αν δεν εξοντώσει ολοκληρωτικά την Χαμάς. Είναι μια επιχείρηση που ουδείς μπορεί να γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει. Σίγουρα όμως θα είναι πολύ αιματηρή.

Ο κ.Ελιέζερ υποστηρίζει ότι «για τα δάκρυα των μανάδων

της Παλαιστίνης υπεύθυνη είναι η Χαμάς και κανείς άλλος». Αναφέρεται στις χαμένες ευκαιρίες που υπήρξαν για το Μεσανατολικό. Ευκαιρίες για να λυθεί. Θα υπάρξει άλλη ευκαιρία μετά από αυτό που τώρα συμβαίνει; «Ποτέ μη λές ποτέ», λέει ο κ.Ελιέζερ.

Ο κ.Βίκτωρ Ελιέζερ είναι Πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων και Πολιτικών Επιστημών του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ. Αναλυτής της Αραβο-ισραηλινής σύγκρουσης και του παγκόσμιου αντισημιτισμού. Ανταποκριτής της εφημερίδας Yedioth Achronoth του Ισραήλ, και αρχισυντάκτης του τριμηνιαίου περιοδικού «Αλεφ» της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post «Το Ισραήλ δεν θα σταματήσει αν δεν πετύχει την εξόντωση της Χαμάς»-Β.Ελιέζερ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα