Στρατιωτικοί ιατροί σε πολιτικά νοσοκομεία και τα καχύποπτα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά

«Σταγόνα στον ωκεανό» των προβλημάτων της δημόσιας Υγείας η αποστολή στρατιωτικών ιατρών σε νοσοκομεία του ΕΣΥ αλλά και καχυποψία για την επιλογή των νοσοκομείων που «ενισχύονται» εις βάρος των στρατιωτικών νοσοκομείων τα οποία πλέον αντιμετωπίζουν προβλήματα στην λειτουργία τους.Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες με προφορική διαταγή του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου διατάχθηκε το 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο να στείλει ιατρό παθολόγο στα νοσοκομεία Ξάνθης και Δράμας. Οι καχύποπτοι συνδέουν την διαταγή και με την καταγωγή  της συζύγου του Α/ΓΕΕΘΑ από τη Δράμα,
αλλά αυτό δεν μπορεί να αποδειχτεί. Υπενθυμίζουμε ότι η σύζυγος του Α/ΓΕΕΘΑ είναι υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος παραμένει και ΥΦΕΘΑ.Το θέμα όμως είναι ότι η προφορική διαταγή του Α/ΓΕΕΘΑ δόθηκε παρά την αρνητική εισήγηση της ΔΥΓ και ΔΙΜΣΠΡΟ καθώς οι ανάγκες των νοσοκομείων είναι πάγιες  , δεν καλύπτονται με έναν παθολόγο (στην Δράμα έχουν παραιτηθεί οι δύο παθολόγοι του νοσοκομείου λόγω του ότι δεν έβγαινε η δουλειά και δεν υπάρχει πλέον παθολόγος στο νοσοκομείο) και γιατί μετά την πρώτη διάθεση άρχισαν να ζητάνε και άλλα νοσοκομεία  ανά την Ελλάδα παθολόγους (αλλά και αναισθησιολογους , χειρουργούς κλπ)  με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες το ΓΕΕΘΑ... Έτσι τίθεται το ερώτημα, κατ αρχήν γιατί Δράμα  και όχι Κέρκυρα, Νάουσα κλπ που επίσης έχουν ανάγκη. Δεύτερο, αφού το θέμα δεν λύθηκε με την αποστολή των στρατιωκών ιατρών (σταγόνα στον ωκεανό) και εφόσον θεωρεί η ΔΥΓ ότι έτσι δημιουργείται πρόβλημα στην αποστολή των στρατιωτικών νοσοκομειων , γιατί συνεχίζει η εμμονή  για την διάθεση στα συγκεκριμένα νοσοκομεία . Τους προηγούμενους μήνες είχαν διατεθεί στρατιωτικοί ιατροί  από Ρόδο και Αθήνα στην Ιεράπετρα και τον Πύργο .

The post Στρατιωτικοί ιατροί σε πολιτικά νοσοκομεία και τα καχύποπτα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με το ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στρατιωτικοί, Χαρδαλιά,stratiotikoi, chardalia