Ολυμπιακός: Ώρα αφίξεων και μετεγγραφών στους Πειραιώτες

09:28 17/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει σε πρώτο πλάνο τον αγώνα ρεβάνς με την Γκενκ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, αλλά την ίδια στιγμή η ομάδα… φορτσάρει για να ολοκληρώσει μετεγγραφικές κινήσεις.

“Μπαράζ” αφίξεων αναμένεται να υπάρξει στον Ολυμπιακό, μιας και οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να προχωρήσουν

σε ανακοινώσεις παικτών.

Μέσα στην ημέρα (17.08) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Γκουστάβο Σπάρπα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πειραιώτες.

Από την Παρασκευή όμως φαίνεται πως θα υπάρξουν κι άλλες αφίξεις. Ο Κροάτης χαφ, Ιβάν Μπρνιτς θα αγωνιστεί απόψε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Μάριμπορ -στον επαναληπτικό με τη Φενέρμπαχτσε για το Europa League-και -αφού αποχαιρετήσει την ομάδα του- θα πάρει το αεροπλάνο, για να ολοκληρώσει το deal του με τον Ολυμπιακό.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Σαντιάγκο Εσε, ο οποίος -όπως ανέφεραν χθες το βράδυ τα Μέσα στην Αργεντινή- έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για την Αθήνα, έχοντας πάρει το “πράσινο φως” από την Ουρακάν.

Για τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, τώρα, εκείνο που προκύπτει από τη Λατινή Αμερική είναι πως η πειραϊκή ομάδα έχει συμφωνήσει με τη Βελές Σάρσφιλντ για ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ. ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 20%.ν Μένει να φανεί αν θα προχωρήσει τα επόμενα 24ωρα και το θέμα του 24χρονου αριστερού μπακ.

To άρθρο Ολυμπιακός: Ώρα αφίξεων και μετεγγραφών στους Πειραιώτες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Ώρα, Πειραιώτες,olybiakos, ora, peiraiotes