Σκοπιανό: Οι συνιστώσες της ΝΔ διαφοροποιούνται για το όνομα και τον όρο Μακεδονία

Τελικά φαίνεται ότι η ΝΔ έχει κι αυτή …συνιστώσες. Ένας ακόμη βουλευτής ο Θόδωρος Καράογλου από τη Β΄Θεσσαλονίκης διαφοροποιείται απ΄ όσα έχουν περιγραφεί από την ηγεσία της ΝΔ ως θέση για το Σκοπιανό.

Σε συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής ο κ.Καράογλου λέει:

«Η χρήση του όρου “Μακεδονία” ως δεύτερο, τρίτο ή… τέταρτο συνθετικό προκαλεί τα πατριωτικά μου αισθήματα. Γεννήθηκα, ανδρώθηκα και ζω στη γη της Μακεδονίας και δεν θέλω το όνομά της να καπηλευτεί από κανένα κρατίδιο».

Ο κ.Καράογλου

λέει πως θέση της κυβέρνησης πρέπει να ΄ναι να μην ξεπουληθεί το όνομα Μακεδονία και ζητά την αποκήρυξη κάθε έκφρασης αλυτρωτισμού από πλευράς των Σκοπίων.

«Ακούω, για παράδειγμα, τον κ. Ζάεφ να υπόσχεται ότι θα μετονομάσει το αεροδρόμιο των Σκοπίων από “Μέγας Αλέξανδρος” σε “Κίρο Γκλιγκόροφ” και να μην το κάνει πράξη», τόνισε.

Ο κ.Καράογλου είναι ο δεύτερος βουλευτής μετά από τον κ.Κασαπίδη που διαφοροποιείται και ζητά να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία στην όποια ονομασία των Σκοπίων.

The post Σκοπιανό: Οι συνιστώσες της ΝΔ διαφοροποιούνται για το όνομα και τον όρο Μακεδονία appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα