Οι σαρωτικές αλλαγές στο επιτελείο του ΥΕΘΑ και οι «υδραυλικοί» του ΓΕΕΘΑ

Φωτογραφία ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Το κλίμα στο ΥΠΕΘΑ θυμίζει «κυβερνητική αλλαγή»…Ως γνωστόν κυβέρνηση είναι ξανά η ΝΔ και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση. Υπουργός άλλαξε και φυσικά θα χρησιμοποιήσει το δικό του επιτελείο. Θα δεχτεί (;) κριτική γι ΄ αυτό αλλά οι επιλογές είναι δικές του. Έχει πάντα σημασία ο τρόπος που τις κάνεις βεβαίως…

Στο παρελθόν έχουμε ζήσει «αγριότητες» σε υπουργεία. Και στο ΥΠΕΘΑ. Συνέβαιναν όταν η «κυβέρνηση άλλαζε χέρια». Οι μεν «πετούσαν» τους «δε» από τα γραφεία.

Στη προκειμένη περίπτωση το προσωπικό που υπηρετούσε στο ΥΠΕΘΑ επί Νίκου

Παναγιωτόπουλου ένιωσε τις τελευταίες ημέρες ότι είναι ανεπιθύμητο. Οι «αποχωρήσεις» και οι «αντικαταστάσεις» δεν έγιναν και με τον πιο ευγενή τρόπο, λένε οι πληροφορίες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα πάντως δίδεται στην «επικοινωνία» του ΥΠΕΘΑ, όπου επίσης υπήρχαν σαρωτικές αλλαγές, υπήρξαν «επαναφορές» στελεχών που είχαν απομακρυνθεί επί εποχής Παναγιωτόπουλου και αν έχουμε καταλάβει καλά υπάρχει και υποστήριξη από τον ιδιωτικό τομέα, σε φιλικό επίπεδο για να ΄ μαστε ξεκάθαροι.

Ελπίζουμε σύντομα να βρουν τις ισορροπίες τους στο ΥΠΕΘΑ ,γιατί υπάρχουν τόσα και σοβαρά προβλήματα ,ειδικά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που όλα αυτά είναι τελείως αδιάφορα.

Ελπίζουμε ότι στο ΥΠΕΘΑ δεν λαμβάνουν υπ΄  όψιν «συμβουλές» από το ΓΕΕΘΑ , γιατί τότε μπορούμε να τους εγγυηθούμε ότι η αποτυχία είναι εξασφαλισμένη, στον τομέα της επικοινωνίας σίγουρα. Στο ΓΕΕΘΑ τέσσερα χρόνια τώρα προσπαθούν ανεπιτυχώς να σταματήσουν τις «διαρροές» και αρνούνται να πιστέψουν πως ότι και να κάνουν, όσους και να αποστρατεύσουν, όσους κι αν διώξουν, όσους απόστρατους κι αν βάλουν να απειλούν μέσα ενημέρωσης -ναι έγινε κι αυτό και υπάρχει και …εγγράφως- οι διαρροές όχι μόνο θα συνεχιστούν, αλλά θα κλιμακώνονται! Κι αυτό γιατί η αγανάκτηση του κόσμου των ΕΔ μεγαλώνει και η μοναδική διέξοδος που έχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι των ΕΔ είναι να δημοσιοποιούν τα προβλήματα τους . Τόσο απλά είναι τα πράγματα και ας το καταλάβουν οι «υδραυλικοί» του ΓΕΕΘΑ.

The post Οι σαρωτικές αλλαγές στο επιτελείο του ΥΕΘΑ και οι «υδραυλικοί» του ΓΕΕΘΑ appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΥΕΘΑ, ΓΕΕΘΑ,yetha, geetha