Ο υπό παρακολούθηση ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ!

Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, λίγες ώρες μετά από την αποκάλυψη ότι επί ένα χρόνο οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες υποκλέπτονταν!

Το θέμα αυτό έχει προκαλέσει όπως είναι λογικό προβληματισμό και δυσαρέσκεια σε όσους ομολόγους του άλλων χωρών επικοινωνούσαν μαζί του και έχει κινητοποιήσει τις υπηρεσίες των χωρών τους.

Ο κ.Δένδιας δεν έχει αντιδράσει.

Συνάδελφοι του ,όπως ο κ.Χατζηδάκης έχουν «κρυφτεί» πίσω από το επιχείρημα ότι οι αποκαλύψεις στηρίζονται σε δημοσιεύματα και δεν υπάρχουν άλλες αποδείξεις. Αποφεύγουν να πουν στον κόσμο ότι όποιος δημοσιογράφος -και πρώτος ο Βαξεβάνης- δημοσιοποιήσουν τα αποδεικτικά στοιχεία θα συλληφθούν! Παρόλα αυτά ,φαίνεται ότι θα έρθει και η στιγμή της αποκάλυψης στοιχείων που οι υπουργοί του κ.Μητσοτάκη δεν θα μπορούν να προσπεράσουν με υπεκφυγές.

Μέχρι τότε ο κ.Δένδιας φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του. Πως θα την κάνει είναι ένα άλλο ζήτημα.

The post Ο υπό παρακολούθηση ΥΠΕΞ Ν.Δένδιας στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα