Εκκλησία και Γεωπολιτική: Ο Αλ. Στεφανόπουλος εξηγεί και αποκαλύπτει!

Η Εκκλησία έχει δύναμη και εξουσία και γι΄ αυτό δεν μπορεί παρά να έχει και μεγάλη συμμετοχή στις γεωπολιτικές εξελίξεις. Είναι ένας χώρος που μόνο λίγοι μπορούν να τον «διαβάσουν» και να τον ερμηνεύσουν.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας ΠΡΩΙΝΗ στις ΗΠΑ, είναι πολύπειρος στα εκκλησιαστικά θέματα. Με αφορμή τα όσα έγιναν με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο , ο

Αλ. Στεφανόπουλος κάνοντας μια ιστορική αναδρομή, φθάνει στο σήμερα και σε όσα γίνονται στα εκκλησιαστικά πράγματα στις ΗΠΑ και πως τα αντιμετωπίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Είναι στόχος του Ελπιδοφόρου να γίνει ο επόμενος Οικουμενικός Πατριάρχης; Μάλλον άλλος είναι ο στόχος και αυτός έχει μεγάλη σχέση με τη γεωπολιτική, όπως εξηγεί ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο militaire channel.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, κάνοντας κλικ στο κουμπί ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να κάνουμε περισσότερα. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα JOIN-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του Υοu Tube.

https://youtu.be/0VXt1ys9jFk

The post Εκκλησία και Γεωπολιτική: Ο Αλ. Στεφανόπουλος εξηγεί και αποκαλύπτει! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εκκλησία, Γεωπολιτική, Στεφανόπουλος,ekklisia, geopolitiki, stefanopoulos