Χωρίς μέτρο και όρια η σύγκρουση για τα πυρομαχικά με δηλώσεις περί ISIS!!!

Η κομματική σύγκρουση στην Ελλάδα πάντα ήταν σκληρή και δεν είναι ασυνήθιστο να ξεφεύγει από τα όρια. Ποτέ μέχρι σήμερα βέβαια δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ως “επιχειρήματα” θέματα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν πρόβλημα στις διεθνείς σχέσεις της χώρας,αλλά και στην ασφάλειά της.

Σήμερα η εκπρόσωπος της ΝΔ σε δήλωσή της ζητά εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό, επειδή «εδώ και 5 μέρες, ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος

κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται”.

Και συνεχίζει:

“Από χθες προκύπτει, ως ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών.

Ο κ. Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει σήμερα κιόλας εξηγήσεις».

Είναι μάλλον παράδοξο πολιτικά να υιοθετούνται τέτοια επιχειρήματα,χωρίς να υπάρχει κάποια τεκμηρίωση! Εκτός αν η εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει τις αποδείξεις τις οποίες θα ανακοινώσει τις επόμενες μέρες.

Μέχρι στιγμής όμως υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ που δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα και αναφέρει:

“Από διερεύνηση που έγινε στη συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, γνωρίζεται ότι από το 2015 μέχρι σήμερα το μόνο στρατιωτικό υλικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει πουληθεί είναι βόμβες ΜΚ 82 της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα”.

Για να επανέλθουμε στην αντιπαράθεση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΥΠΕΘΑ για τα πυρομαχικά. Το ΥΠΕΘΑ σε ανακοίνωσή τους αναφέρει:

“Επαναλαμβάνουμε για τελευταία φορά. Πρόκειται για διακρατική συμφωνία που αφορά 300.000 βλήματα. Από εκεί και πέρα, όλοι αυτοί οι αναπόδεικτοι, ανεύθυνοι, παραληρηματικοί ισχυρισμοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, καθ’ υπόδειξη συγκεκριμένων εκδοτικών συμφερόντων, με αναφορές ακόμη και στον ISIS, θέτουν σε κίνδυνο την ίδια τη χώρα”.

The post Χωρίς μέτρο και όρια η σύγκρουση για τα πυρομαχικά με δηλώσεις περί ISIS!!! appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα