“Δεν βρέθηκαν ελληνικά όπλα στη Ράκα” λένε κυβερνητικές πηγές απαντώντας στις φήμες

Για “ελληνικά όπλα στη Ράκα”, αλλά και για ρηματική διακοίνωση της Σαουδικής Αραβίας προς την Αθήνα να μην ακολουθήσει τους Ευρωπαίους στο εμπάργκο όπλων, έγραψαν χθες κάποιες κυριακάτικες εφημερίδες.

Και τα δύο θέματα σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δεν έχουν βάση και πάντως επισήμως όπως λένε η Αθήνα δεν έχει λάβει οποιαδήποτε ρηματική διακοίνωση από το Ριάντ,για το εμπάργκο όπλων. Ούτε καν προφορικά δεν έχει ειπωθεί κάτι γι΄ αυτό το θέμα

λένε οι ίδιες πληροφορίες.

Ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για κάποιες κινήσεις που έχουν γίνει από τη πλευρά του Ριάντ σε επίπεδο Βρυξελλών και μας αφορούν.

Για το θέμα του εντοπισμού ελληνικών όπλων στη Ράκα επισημαίνεται ότι η εγκυρότητα των πληροφοριών αμφισβητείται γιατί καμία τέτοια αναφορά δεν υπάρχει στις ελληνικές αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες. Αν όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ξένες μυστικές υπηρεσίες είχαν πράγματι τέτοια ευρήματα ,είναι βέβαιο ότι θα είχε σημάνει συναγερμός.

The post “Δεν βρέθηκαν ελληνικά όπλα στη Ράκα” λένε κυβερνητικές πηγές απαντώντας στις φήμες appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα