Μπριζ – ΠΑΟΚ σήμερα 11/4: Ποιο κανάλι δείχνει live τον αγώνα στο Europa Conference League

Ώρα για τον αγώνα Μπριζ - ΠΑΟΚ σήμερα 11/4. Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται σε μία από τις μεγαλύτερες μάχες της ευρωπαϊκής του ιστορίας στο πλαίσιο των προημιτελικών του Europa Conference LeagueΠΑΟΚ θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, είτε νίκη είτε ισοπαλία. Σημειώστε ότι τα έκτος έδρας γκολ δεν μετρούν υπέρ του. Θέλει να εξασφαλίσει την
πρόκρισή του μέσα σε ένα μία κατάμεστο γήπεδο στην Τούμπα.Ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» είδε τον Τόμας Μουργκ να μένει εκτός προπονήσεων, και συνεπώς αγώνα με την Μπριζ, λόγω ίωης που τον ταλαιπωρεί.Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά και ο Τροστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, με τον ΠΑΟΚ να μην είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.Από την άλλη, η ομάδα του Βελγίου αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα σε δύο βασικά τμήματά της: Στη θέση του τερματοφύλακα και στην επίθεση. Ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν, που σκοράρει φέτος και ο Σιμόν Μινιόλε, βασικός τερματοφύλακας, έμειναν εκτός αποστολής.Μπριζ - ΠΑΟΚ: Ώρα και κανάλι που μεταδίδει ive τον αγώνα.Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 22:00 –εκτός έδρας– την Κλαμπ Μπριζ με τον αγώνα να μεταδίδεται live από το κανάλι Cosmote Sport 2.

The post Μπριζ – ΠΑΟΚ σήμερα 11/4: Ποιο κανάλι δείχνει live τον αγώνα στο Europa Conference League appeared first on Militaire.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπριζ – ΠΑΟΚ, 114, Ποιο, Europa Conference League,briz – paok, 114, poio, Europa Conference League