Πασχαλινό μήνυμα από τον πρόεδρο της ΠΟΚΚ

Τοπασχαλινό μήνυμά του στο κλίμα των ημερών απευθύνει στους κρεοπώλες όλης της χώραςο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, ΣταύροςΠέρρος.

Το μήνυματου προέδρου της ΠΟΚΚ έχει ως εξής:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ζούμεσε μια εποχή με πάρα πολλά προβλήματα και βιώνουμε ανείπωτες καταστάσεις.Καταστήματα που αγωνίζονται να κρατηθούν στο όριο της βιωσιμότητας, εργαζόμενοιπου έχασαν τις δουλειές τους, επαγγελματίες σε απόγνωση, νέοι που βλέπουν τιςπροσδοκίες τους να ματαιώνονται…

Παρ’όλα αυτά ο παραδοσιακός κρεοπώλης αντιστέκεται και με

ευσυνειδησία αγόγγυσταπροσφέρει τα βέλτιστα, ενάντια των καιρών και σε αυτούς που δεν θέλουν τακρεοπωλεία, για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του φίλου καταναλωτήακολουθώντας τους επιβεβλημένους κανόνες υγιεινής, προμηθεύοντας ακόμα καιαυτούς που αδυνατούν να προσέλθουν, με κατ’ οίκον παράδοση. Συμβάλλει στηνεύρυθμη λειτουργία της αγοράς στηρίζοντας την ελληνική οικονομία ως κρίκος τηςεφοδιαστικής αλυσίδας.

Μεδεδομένο το κλίμα των ημερών θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, ως Πρόεδρος τωνπαραδοσιακών κρεοπωλών όλης της χώρας, για τον ζήλο και το πείσμα του «ευ αγωνίζεσθαι»που επιδεικνύετε και εύχομαι ο Θείος Λόγος και η θυσία της Σταύρωσης αςκαθοδηγούν την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά μεελπίδα, γύρω μας με αγάπη!

ΚαλήΑνάσταση και Καλό Πάσχα!

ΣταύροςΠέρρος, Πρόεδρος ΠΟΚΚ

The post Πασχαλινό μήνυμα από τον πρόεδρο της ΠΟΚΚ appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα