Ομάδα Εργασίας για την επισιτιστική επάρκεια και τη διατροφική ασφάλεια συγκροτείται στο ΥΠΑΑΤ

12:00 5/5/2020 - Πηγή: meatnews

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ΜάκηςΒορίδης λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίαςτων επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού προχώρησε στη σύσταση και συγκρότησηΟμάδας Εργασίας με αντικείμενο την εκτίμηση της επισιτιστικής επάρκειας και τηςδιατροφικής ασφάλειας της πατρίδας μας.

Η συγκεκριμένη Ομάδα Εργασίας απαρτίζεται από προϊσταμένουςτων διευθύνσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στελέχη τωνεποπτευόμενων οργανισμών του Υπουργείου καθώς και ακαδημαϊκούς και θα αναφέρειτα ευρήματά της σε έκθεση που θα

υποβάλλει κάθε μήνα στον Γενικό ΓραμματέαΑγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργο Στρατάκο.«Με την παραπάνω απόφαση ο κ. Βορίδης αποδεικνύει τηνύψιστη προτεραιότητα που δίνει η Κυβέρνηση στη διασφάλιση της επισιτιστικήςεπάρκειας και τη θωράκιση της διατροφικής ασφάλειας της χώρας μας», όπως αναφέρεισε ανακοίνωσή του το ΥΠΑΑΤ.

The post Ομάδα Εργασίας για την επισιτιστική επάρκεια και τη διατροφική ασφάλεια συγκροτείται στο ΥΠΑΑΤ appeared first on MeatNews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα