Με έναν μεγάλο τομέα κρέατος η FOOD EXPO 2023

Με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο και 1.300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η FOOD EXPO 2023 χαρακτηρίζεται κορυφαίο σημείο συνάντησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ως μια παγκόσμια έκθεση, που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο και αναδεικνύει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο χαρακτηρίζει την FOOD

EXPO η διοργανώτρια εταιρεία. Συνολικά 1.300 εκθέτες κάλυψαν όλους τους κλάδους των τροφίμων, ανάμεσά τους 250 επιχειρήσεις του εξωτερικού. Η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών (έφτασαν τους 900 hosted buyers από 83 χώρες) και οι χιλιάδες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν δημιούργησαν συνθήκες για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν ως εκθέτες. Περισσότερες από 500 επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδος έδωσαν το «παρών» μέσα από τις οργανωμένες συμμετοχές 13 Περιφερειών, 11 Επιμελητηρίων και 4 Δήμων έκλεψαν τις εντυπώσεις με τα μοναδικής ποιότητας και γαστρονομικής υπεροχής παραδοσιακά προϊόντα, που παρουσίασαν.

Μεγάλος τομέας κρέατος

Mεγάλοι οίκοι κρέατος και µεταποιητικές εταιρείες συµµετείχαν στη φετινή διοργάνωση. Το κρέας πρωταγωνίστησε στο Hall 2, χάρη στο µεγάλο συναφή τοµέα που διαμορφώθηκε με σχεδόν 50 εκθέτες, ανάμεσά τους τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας κρέατος, αλλά και πολλοί οίκοι του εξωτερικού.

Ιδιαίτερο τόνο έδωσε ένα event αφιερωµένο στην κρεοτεχνία, το οποίο διοργανώθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου. Το Meat Lab συγκέντρωσε κορυφαίους τεχνίτες του κρέατος, σε τρεις διαδοχικές επιδείξεις όπου συμμετείχαν οι Bovillage Ambassadors, µέλη της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών και μέλη της Ένωσης Καταστηµαταρχών Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής «Οι Ταξιάρχες». Οι επαγγελματίες που συμμετείχαν µοιράστηκαν επί σκηνής την τεχνογνωσία τους, τις εντυπωσιακές προτάσεις τους για την αξιοποίηση διαφόρων κοπών κρέατος, αλλά και όλα τα µυστικά της δεξιοτεχνίας τους.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα