Τσιγκρίνσκι: «Να παίξουμε δυναμικά, επιθετικά, ομαδικά χωρίς φόβο»

19:56 21/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Στα «κλειδιά» με τα οποία η ΑΕΚ θα «σφραγίσει» την πρόκριση στους «16» του Europa League, αναφέρθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός, επισήμανε πως η Ένωση πρέπει να αγωνιστεί «δυναμικά και επιθετικά, ομαδικά, να μην έχουμε φόβο».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλη η προηγούμενη εμπειρία, δεν μετράει τώρα. Πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, δυναμικά και επιθετικά και

ομαδικά με καλή συνεργασία. Να υλοποιήσουμε τα σχέδια του προπονητή. Και αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε, είναι να μην έχουμε τον φόβο απέναντι στη Ντιναμό, παρόλο που παίζει στην έδρα της.

Αν η ΑΕΚ κάνει το παιχνίδι της, τότε εμείς θα είμαστε οι νικητές. Βεβαίως το ποδόσφαιρο δεν έχει σχέση με την δικαιοσύνη, πολλές φορές είναι άδικο. Ελπίζουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε.

Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερη νοσταλγία που είμαι εδώ. Το μόνο που μετράει για μένα, είναι πως θα παίξουμε απέναντι σ’ έναν σοβαρό αντίπαλο. Δεν έχω εμπειρία πολλών ματς σ’ αυτό το γήπεδο. Μόνο κάποια ματς με την εθνική. Δεν αντιμετωπίζω τη Ντιναμό ως μια ουκρανική ομάδα, αλλά ως έναν δυνατό αντίπαλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα