Χάτσκεβιτς: «Καμιά ευκολία για μας, από τις απουσίες της ΑΕΚ»

18:28 21/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Αλεξάντρ Χατσκέβιτς, ισχυρίστηκε -στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής (22/2) αναμέτρησης για τους «32» στο Europa League– πως οι απουσίες της ΑΕΚ δεν έχουν καμιά σημασία. Αναγνώρισε πως οι (σσ τιμωρημένοι) Λιβάια, Βράνιες είναι σημαντικοί παίκτες αλλά ισχυρίστηκε πως η απουσία τους δε διευκολύνει το έργο των παικτών του. Οι οποίοι, περιμένει ο 44χρονος να παρουσιαστούν καλύτεροι από ότι στο ΟΑΚΑ

και να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αν διευκολύνει την Ντιναμό η απουσία Βράνιες, Λιβάια: «Σε καμία περίπτωση. Ο στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν έχει σημασία ότι κάποιοι από τους σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ δεν θα αγωνιστούν».

Για την κατάσταση κάποιων παικτών του που είχαν προβλήματα: «Ο Γκονζάλες είναι έτοιμος, για τον Μποκανί οι γιατροί δεν θεωρούν ότι είναι έτοιμος, ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να παίξει και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα για δυο με τρεις εβδομάδες ακόμη. Ο Πεβάριτς επίσης, παρότι θα προπονηθεί σε λίγο με την ομάδα, δεν θα είναι έτοιμος».

Για την ετοιμότητα του Ζαμπράνο: «Ο Ζαμπράνο κάνει προπονήσεις δύο φορές την ημέρα, αλλά για το αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι έτοιμος. Δε θα παίξει».

Για τα χρώματα με τα οποία θα αγωνιστεί η Ντιναμό αύριο: «Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα αυτό, είναι των διαιτητών να αποφασίσουν».

Για τη φυσική κατάσταση στην οποία πιστεύει ότι θα είναι η ομάδα του μετά το πρώτο ματς: «Όσον αφορά τη φυσική κατάσταση είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί στο παιχνίδι με την ΑΕΚ τρέξαμε 117 χιλιόμετρα, περισσότερα από προηγούμενα παιχνίδια. Όσον αφορά την τεχνική θα ήθελα να δω περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι».

Τσιγκάνκοφ: «Πιο εύκολη η ρεβάνς»

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ. Ο οποίος, θεωρεί ότι γνωρίζουν την ΑΕΚ και το έργο τους στον επαναληπτικό είναι πιο εύκολο: «Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει μετράει το αποτέλεσμα όλης της ομάδας. Προφανώς θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι της ρεβάνς, έχουμε μελετήσει την ΑΕΚ και έχουμε μια πρώτη εμπειρία από το πρώτο ματς. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση έχω παίξει σε δύο παιχνίδια και έχω αυτοπεποίθηση. Δεν θεωρώ πρωταγωνιστή τον εαυτό μου, νοιάζομαι για το καλό της Ντιναμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα