Το γνωστό χούφτωμα γίνεται οδηγός πρόληψης! (video)

Ισπανικό πρωτάθλημα, σεζόν 1991-92 και ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι της Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να περιορίσει τον Κάρλος Βαλντεράμα της Βαγιαδολίδ. Ο Κολομβιανός μέσος έχει εκνευριστεί από τον τρόπο που τον «παίζει» ο σκληροτράχηλος Κροάτης και σε μία στημένη φάση του φωνάζει: «Τι θα γίνει; Θα με πιάσεις πάλι; Ε; Θα με πιάσεις;».

Ο Προσινέτσκι, ωστόσο, δεν γνωρίζει γρι ισπανικά και δεν καταλαβαίνει τι του λέει ο Κολομβιανός, μόνο που τότε δίπλα στον Βαλντεράμα στέκεται ο Μίτσελ. Ο Μαδριλένος για… χαβαλέ, πιάνει τα γεννητικά όργανα του έκπληκτου αντιπάλου του! «Σε έπιασα εγώ, οκ;», τον ρωτάει

με ιλαρή διάθεση και κάπως έτσι καταγράφηκε ένα από τα ιστορικότερα χουφτώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Σχεδόν 26 χρόνια μετά, η φάση αυτή μετατρέπεται σε ιατρικό οδηγό! Όσο απίθανο κι ακούγεται, ο Κάρλος Βαλεντράμα ηγείται καμπάνιας υπέρ της πρόληψης του καρκίνου των όρχεων. «Μίτσελ, σε ευχαριστώ που μου έπιασες τους όρχεις» είναι ο τίτλος της καμπάνιας και ο πρώην Κολομβιανός ποδοσφαιριστής εξηγεί σε βίντεο πως μπορεί ένας άνδρας να ψηλαφίσει μόνος του τα γεννητικά του όργανα για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα