Ο Βλαχοδήμος απέτρεψε την ήττα

22:20 3/2/2018 - Πηγή: iApopsi

Ο Παναθηναϊκός, ανήμερα των γενεθλίων του, δεν κατάφερε να κάνει δώρο στους φίλους του τη νίκη. Τουλάχιστον όμως, δεν έχασε -στον αγώνα που «έριξε την αυλαία» του σημερινού (3/2) προγράμματος της 20ής αγωνιστικής στη Super League– από τον καλύτερο Παναιτωλικό, χάρη στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» ήταν κέρβερος κάτω από την εστία και του ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό για το μηδέν παθητικό. Ήταν αυτός που «κατέβασε ρολά»,

στέρησε τρεις πόντους από τους φιλοξενούμενους και έδωσε ένα στην ομάδα του. Το ίδιο, όσες φορές χρειάστηκε, έκανε στο απέναντι τέρμα και ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Στο ντεμπούτο των Κάτσε, Μυστακίδη οι τριφυλλοφόροι παρουσιάστηκαν στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με τα γνωστά προβλήματα. Χωρίς καλή ανάπτυξη, με αδυναμία να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και κυρίως σωστή τελική επιλογή. Από την πλευρά τους οι Αγρινιώτες λειτούργησαν, στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, αρκετά καλά ανασταλτικά και ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Εκτός από το δοκάρι (16′ Μοράρ) είδαν 3-4 φορές το Βλαχοδήμο να τους στερεί «σίγουρο» γκολ. Ειδικά στην εξ’ επαφής απόκρουση της κεφαλιάς του Κλέσιο (59′). Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για μη καταλογισμό πέναλτι από τον Αθανάσιο Τζήλο, σε μαρκάρισμα του Τσοκάνη στον Χατζηγιοβάνη.

Πανό «πράσινης» αγάπης και πίστης

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και με πανό που ανήρτησαν στο «Απ. Νικολαΐδης» έδειξαν την αγάπη τους για το τριφύλλι. Και την πίστη τους ότι θα επιστρέψουν οι ένδοξες μέρες. Το μήνυμα που έστειλαν σε κάθε «πράσινο» φίλαθλο: «O Παναθηναϊκός υπάρχει 110 χρόνια και θα υπάρχει. Τον αγάπησες από παιδί και θα τον λατρεύεις μέχρι την τελευταία σου μέρα. Μην του γυρνάς την πλάτη σου επειδή κάποιοι τον πλήγωσαν, μην χάνεις την πίστη σου. Μείνε δίπλα του και το Τριφύλλι θα ανθίσει και πάλι… όπως πάντοτε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα