Συνεργασία Σαββίδη - Ζάχαβι για ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

18:00 7/1/2018 - Πηγή: seleo

Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον Ισραηλινό ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι και συμφώνησαν να ξεκινήσουν συνεργασία, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πριν από λίγες ημέρες, είχε μία πολύ σημαντική συνάντηση στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρέθηκε με

τον διάσημο ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι. Ο Ισραηλινός ατζέντης, με το πλούσιο πελατολόγιό του, ήρθε στην Ελλάδα και συζήτησε από κοντά με τον Ιβάν Σαββίδη, σε μία συνάντηση που το παρών έδωσε και ο Γιώργος Σαββίδης.

Το συγκεκριμένο ραντεβού που αποκάλυψε η εφημερίδα FORZA από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ χαρακτηρίστηκε ως πολύ σημαντικό, καθώς ο ΠΑΟΚ με την κίνηση αυτή άνοιξε μία πολύ "δυνατή" πόρτα στο εξωτερικό με έναν από τους πιο δημοφιλείς ατζέντηδες. Μεταξύ άλλων στη συνάντηση ξεκαθαρίστηκε ο τρόπος που θα συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και ο Γιώργος Σαββίδης που με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανέφερε: «Περάσαμε σε νέο επίπεδο. Το 2018 είναι η χρονιά μας».

sdna.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα