Ισπανικό λάθος ή κάτι «τρέχει» με Λεμονή;

Θέμα προπονητή, από το πουθενά (;), παρουσιάζεται να προκύπτει στον Ολυμπιακό. Η εφημερίδα «Μundo Deportivo», σε δημοσίευμα της, υποστηρίζει πως υπάρχουν – και μάλιστα προχωρημένες – επαφές των «ερυθρόλευκων» με τον 44χρονο τεχνικό, Όσκαρ Γκαρσία. «Οπότε η συμφωνία μπορεί να επέλθει σύντομα», κατά το ρεπορτάζ.

Ενδεχόμενο που φαντάζει περίεργο.

Αν συνεκτιμήσει κανείς πως ο Τάκης Λεμονής παρέλαβε τους «κόκκινους» – αμέσως μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ – πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή και τώρα βρίσκονται ένα μπροστά από τους «κιτρινόμαυρους».

Η πρώτη σκέψη στο μυαλό του καθενός θα ήταν ότι πρόκειται για σημαντικό λάθος. Να μπέρδεψε δηλαδή ο δημοσιογράφος, Πάμπλο Πλάνας, τον Ολυμπιακό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Η οποία, επίσης, ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και αναζητάει προπονητή, αφού σήμερα (31/12) αποπέμφθηκε ο Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Όμως η είδηση αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα «in.gr». Η οποία, ως μέρος του ΔΟΛ, ανήκει στον «ερυθρόλευκο» επιχειρηματία. Γεγονός που δημιουργεί υποψίες, ότι το θέμα της «Μundo Deportivo» μπορεί να έχει βάση. Τις υποψίες ενισχύει και το γεγονός ότι – μέχρι τη στιγμή που συντάσσονται αυτές οι γραμμές – δεν υπάρχει αντίδραση/διάψευση από την «ερυθρόλευκη» εταιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα