ΑΕΚ: Αμφίβολος με Κέρκυρα ο Βράνιες

22:23 8/12/2017 - Πηγή: iApopsi

Η επιστροφή της ΑΕΚ, από τη Βιέννη στην Αθήνα, σηματοδότησε και την επιστροφή των «κιτρινόμαυρων» στις εγχώριες υποχρεώσεις. Πλέον, αφήνουν κατά μέρος την επιτυχία πρόκρισης στους «32» για το Europa League και το ενδιαφέρον τους επικεντρώνεται στην επικείμενη αναμέτρηση με την Κέρκυρα,

για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Όπου, ο Μανόλο Χιμένεθ – εκτός από του τιμωρημένου Μάρκο Λιβάγια – υπάρχει το ενδεχόμενο να στερηθεί τις (πολύτιμες) υπηρεσίες του Όγκνιεν Βράνιες. Ο οποίος, αντιμετωπίζει μια κάκωση στον αριστερό ώμο. Γεγονός που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί αύριο (Σάββατο 9/12) σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Τα ευχάριστα για την Ένωση είναι ότι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ξεπέρασε τον τραυματισμό στο γόνατο (κατά τον αγώνα κυπέλλου στην Καλλιθέα) και είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή. Στη σημερινή (Παρασκευή 8/12) προπόνηση ο Ούρος Τσόσιτς συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ πρόγραμμα θεραπείας ακολούθησε και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος που έχει ένα διάστρεμμα β’ βαθμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα