Εντός 2018 ξεκινά η παραγωγή μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης στην Ελλάδα

του Νίκου Αβουκάτου

Εντός του έτους αναμένεται να ξεκινήσει στη χώρα μας η παραγωγή των μηχανημάτων ανακύκλωσης (ULTRA-48RVMs) αμερικανικής τεχνολογίας καθιστώντας την Ελλάδα κεντρικό κόμβο για όλη την Ευρώπη.

Η ελληνική εταιρεία ΤΕΧΑΝ - Συστήματα Περιβαλλοντικής Εναλλακτικής Διαχείρισης, η οποία πρωταγωνιστεί από τη δεκαετία του '80 στον τομέα της ανακύκλωσης συσκευασιών, με την τοποθέτηση, λειτουργία και συνολική διαχείριση

των υψηλής τεχνολογίας Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, και η αμερικανική εταιρεία ENVIPCO, αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη και κατασκευή αυτόματων μηχανημάτων ανακύκλωσης συσκευασιών, αποφάσισαν να επενδύσουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Τα μηχανήματα ανακύκλωσης για πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες παρουσιάζονται στο περίπτερο 13 όπου φιλοξενούνται τεχνολογικές εταιρείες - κολοσσοί των ΗΠΑ.

Κατά τις πρώτες αυτές ημέρες αρκετοί επισκέπτες που βρέθηκαν στο σταντ 14 έδειξαν με τις ερωτήσεις τους το ενδιαφέρον για τον τρόπο λειτουργίας των μηχανημάτων που βασίζονται στη λογική της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Keywords
Αναζητήσεις
ανταποδοτικη ανακυκλωση δεθ 2018
Τυχαία Θέματα