Biosolids: Ο «πράσινος» σύμμαχος του καλλιεργητή

H εταιρεία παραγωγής εδαφοβελτιωτικών προϊόντων Biosolids η οποία αποτελεί μια ισχυρή παρουσία στον χώρο της οργανικής θρέψης των καλλιεργειών συμμετείχε στηνAgrotica 2018. Εκατοντάδες ήταν τα άτομα που επισκέφθηκαν το stand της εταιρίας, κατά τη διάρκεια του σημαντικού αυτού εκθεσιακού γεγονότος.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και όπως αποδείχθηκε οι παραγωγοί και οι γεωπόνοι θεωρούν τη συγκεκριμένη εταιρεία έναν

«πράσινο» σύμμαχο τους. Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη δημιουργία του φυσικού εδαφοβελτιωτικού υψηλής ποιότητας, μέσω της κομποστοποίησης βιομάζας και οργανικών υπολειμμάτων.

Το εδαφοβελτιωτικό υλικό της Biosolids συμβάλει στην αύξηση απόδοσής των καλλιεργειών, τη βελτίωση του εδάφους και του εμπλουτισμού του με οργανική ουσία.

Η επάρκεια της καλλιέργειας σε οργανική ουσία αποτελεί πλέον την βασική προϋπόθεση για μια δυνατή απόδοση στην σκέψη κάθε συγχρόνου καλλιεργητή. Παραγωγοί και γεωπόνοι από την Κρήτη και την Λέσβο έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη χρήση του Βiosolids compost λόγω της αύξησης των αποδόσεων στη καλλιέργεια της ελιάς.

Σημαντική ήταν η προσέλευση φυτωριούχων από την Μεσσηνία και αρκετές πόλεις της Βόρειας Ελλάδας. Τον ενδιαφέρον για τα προϊόντα BIOSOLIDS COMPOST και BIOSOLIDS COMPOST BIO έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και επιπλέον έχει ανοίξει ο δρόμος των συνεργασιών με Κύπρο και Βουλγαρία.

Η συγκεκριμένη εταιρεία επενδύει στη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Keywords
Τυχαία Θέματα