Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δυναμικό προβάδισμα στην υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλη Σταυράκη, τη γυναικεία εκπροσώπηση για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, και ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, έδωσαν οι δημότε με την αθρόα συμμετοχή τους στην κεντρική ομιλία του Συνδυασμού «Ενωμένοι» στη Λυκόβρυση. Στην ομιλία το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, και ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης και Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής

Παύλος Καμάρας, ο οποίος απηύθυνε ένθερμο μήνυμα χαιρετισμού. Η υποψήφια Δήμαρχος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού και σε ψηφιακή απεικόνιση τα εμβληματικά έργα που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία της Λυκόβρυσης, καλώντας τους δημότες με την ψήφο τους στις 8 Οκτωβρίου να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Συνδυασμό «Ενωμένοι» για καλύτερη ποιότητα ζωής και ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά. Η ομιλία ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των 73 υποψηφίων του ψηφοδελτίου  του Συνδυασμού «Ενωμένοι». Με το πέρας της ομιλίας, 2.000 συμπολίτες έδωσαν το «παρών» στη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη και συντοπίτη Μάκη Χριστοδουλόπουλο, στην κεντρική πλατεία Λυκόβρυσης, με σκοπό την τόνωση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή.

Στην έναρξη της ομιλίας της, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, μίλησε για φαινόμενα που υπονομεύουν τον «αχρωμάτιστο» χαρακτήρα που πρέπει να έχουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, φαινόμενα που αμαυρώνουν την καθαρότητα και τη διαφάνεια των εκλογών, και κάλεσε τους δημότες να είναι προσεκτικοί απέναντι σε πρακτικές επιτελείων που λίγο πριν τις κάλπες αλλάζουν κομματικές «αποχρώσεις», από πράσινες σε γαλάζιες προς άγραν ψήφων, αλλά και άλλων κέντρων που επιδίδονται σε ψευδείς διαδόσεις περί κομματικών χρισμάτων και στηρίξεων.

«Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, σας κοιτάζω στα μάτια, και έτσι θέλω να μπορώ να σας κοιτάζω και την επόμενη μέρα. Θέλω, λοιπόν, να προσέλθετε στην κάλπη χωρίς διλήμματα, χωρίς δεύτερες σκέψεις, με ξεκάθαρη κρίση. Υπάρχουν συζητήσεις για “μπλε”, “πράσινα” χρίσματα του ενός, του άλλου υποψηφίου. Όλοι έχουν το χρίσμα. Για εμένα, λοιπόν, το χρίσμα είστε εσείς, η οικογένειά μου, η Λυκόβρυση και η Πεύκη, το πιο δυνατό χρίσμα που μπορεί να έχει καθένας υποψήφιος και καθεμία υποψήφια. Ως Συνδυασμός “Ενωμένοι” πορευόμαστε με διαφάνεια, καθαρότητα και εντιμότητα, στηρίζουμε τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας για την Περιφέρεια Νίκο Χαρδαλιά, για να πάμε την Αττική μπροστά, και προσδοκούμε να έχουμε μια αγαστή συνεργασία για τον Δήμο μας».

«Με την παρουσία σας δηλώνετε την αποφασιστικότητά σας να προχωρήσουμε “Ενωμένοι”, για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη που μας αξίζουν, για να μην οδηγηθούμε σε δρόμους αβεβαιότητας. Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής μας διαδρομής εισπράττουμε την υποστήριξή σας. Αυτή την υποστήριξη, θέλουμε να κάνετε πράξη με την ψήφο εμπιστοσύνης σας στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου. Σας καλώ “Ενωμένοι”, να ανταποκριθούμε δημιουργικά στις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όσα δικαιούμαστε. Με γνωρίζετε από την αυτοδιοικητική μου πορεία ως Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. αλλά και ως εκπαιδευτικό μου εμπιστευτήκατε τα παιδιά σας. Τώρα σας ζητώ να μου εμπιστευτείτε και τον Δήμο μας. Με την ψήφο σας δώστε μας τη δύναμη, “Ενωμένοι” να κερδίσουμε το “αύριο”, για την Λυκόβρυση, την Πεύκη, τη Ζωή μας και το Μέλλον των παιδιών μας», ανέφερε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Η υποψήφια Δήμαρχος Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, παρουσίασε ένα πλέγμα παρεμβάσεων που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία της Λυκόβρυσης, έργα εμβληματικά αλλά και μείζονος πνοής με στόχο η Λυκόβρυση να καταστεί μια λειτουργικά αυτόνομη οντότητα, και να αποτελέσει ένα αρμονικό και ισότιμο πόλο στον ενιαίο Δήμο μας.

Τα εμβληματικά έργα, τα οποία παρουσιάστηκαν σε ψηφιακή απεικόνιση είναι:

1. Προστασία και ανάδειξη των Δασών. Θωρακίζονται και αναδεικνύονται τα δάση του Δήμου με τη δημιουργία πρωτοποριακών χώρων αναψυχής, ήπιες παρεμβάσεις βελτίωσης της προσβασιμότητας αλλά και εγκατάστασης σύγχρονων και καινοτόμων υποδομών πυροπροστασίας. Το έργο προϋπολογίζεται περίπου στα 4.000.000 € και δύναται να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ.

Ιστορικό κέντρο Λυκόβρυσης. Κατασκευάζεται Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου στη Λυκόβρυση. Το έργο είναι προϋπολογισμού 896.000 € με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής. Προωθείται η βιοκλιματική ανάπλαση του εμπορικού κέντρου Λυκόβρυσης, ώστε να καταστεί φιλικό προς επισκέπτες και κατοίκους αλλά και να τονωθεί η εμπορική δραστηριότητα. Το έργο με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», είναι προϋπολογισμού 3.732.000 €.

Έργα μείζονος πνοής: 1. Ανάπλαση αστικών περιοχών με στόχο την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Το έργο, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», είναι προϋπολογισμού 2.066.667 €. 2. Αξιοποίηση της έκτασης της ΑΓΕΤ Ηρακλής για την κατασκευή πρότυπου αθλητικού κέντρου με δυνατότητα φιλοξενίας αθλητών ΑμεΑ, 3. Ωρίμανση έργου κατασκευής και λειτουργίας Κέντρου Υγείας αστικού τύπου ή πολλαπλών χρήσεων για τις κοινωνικές δομές στη Λυκόβρυση, 4. Αναβάθμιση Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης, 5. Δημιουργία Μουσείου Οίνου και Αμπέλου στο πλαίσιο της προστασίας του δημόσιου χαρακτήρα των εκτάσεων του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘ.Ι.ΑΓ.Ε). 6. Συνεργασία για ολοκληρωμένη παρέμβαση για τον εξωραϊσμό και την ήπια ανάπλαση της παραρεμάτιας περιοχής της Πύρνας στο πλαίσιο διαδημοτικής συνεργασίας με τους Δήμους Κηφισιάς και Μεταμόρφωσης με σκοπό τη δημιουργία μιας «πράσινης» διαδρομής περιπάτου κατά μήκος του ρέματος.

Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, παρουσίασε εν συντομία και τους άξονες προτεραιοτήτων του προγράμματος του Συνδυασμού «Ενωμένοι» για «πολιτισμό της καθημερινότητας» στην πράξη, με 4 πυλώνες δράσης: Καθαριότητα, Ασφάλεια, Προσβασιμότητα, Περιβάλλον – Δάση, για έναν Δήμο με τη Νέα Γενιά μπροστά, για έναν Δήμο «Πρότυπο» Πολιτισμού, για έναν Δήμο με προτεραιότητα στον Αθλητισμό, για Ανθρώπινο Δήμο με ισχυρό κοινωνικό πρόσωπο, για έναν Δήμο «Έξυπνο», έναν Δήμο Συμμετοχικό,για έναν Δήμο Καινοτομίας, δίπλα στο «επιχειρείν».

The post Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης της Μαρίνας Σταυράκη – Πατούλη για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα