Τρία νέα προγράμματα για την τρίτη ηλικία ανακοίνωσε ο Μάριος Ψυχάλης

Από την ανακοίνωση τριών νέων προγραμμάτων για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, συνοδεύτηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας της δομής, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 στην αίθουσα «Μ. Αναγνωστάκης».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης, στον χαιρετισμό του, εξέφρασε την αγάπη και τον θαυμασμό όλων για τα μέλη των ΚΑΠΗ και ανακοίνωσε την έναρξη τριών νέων προγραμμάτων,

τα οποία θα τεθούν σε εφαρμογή στο προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, σε άμεση συνεργασία των αντιδημάρχων Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα και Αθλητισμού, Κώστα Σωτηρίου, ξεκινούν προγράμματα γυμναστικής και χοροδιδασκαλίας παραδοσιακών χορών για μία ώρα την εβδομάδα, τόσο στον χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ 15, Πεύκη) όσο και στον χώρο του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης (Νικ. Φυρογένη 4, Λυκόβρυση). Επιπλέον, ξεκινά τμήμα χορωδίας, επίσης για μία ώρα την εβδομάδα, το οποίο θα φιλοξενηθεί στον χώρο του ΚΑΠΗ Πεύκης.

Ο Μάριος Ψυχάλης, ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ με την ευχή να έχουν όλοι υγεία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Όλη μας η σκέψη και η προσοχή είναι σε εσάς. Τα μέλη των ΚΑΠΗ αποτελούν ένα σημαντικό κύτταρο της κοινωνίας μας. Είναι οι γονείς και οι παππούδες μας, που έχουν προσφέρει σε όλους μας και έχουν συμβάλει στο να αποκτήσουμε τις αρχές και τις αξίες που μας ακολουθούν στο βίο μας. Σε συνεργασία με το προσωπικό φροντίζουμε καθημερινά να αυξάνουμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προγράμματα. Δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε και να τα εμπλουτίσουμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που μας παρέχεται. Στόχος μας είναι σύντομα να ξεκινήσουν τα έργα για την αποπεράτωση του Β’ ΚΑΠΗ Πεύκης και να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα σε όλους εσάς!».

The post Τρία νέα προγράμματα για την τρίτη ηλικία ανακοίνωσε ο Μάριος Ψυχάλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα