Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για δημοσιεύματα που θεωρεί ότι τον θίγουν

Ακόμη κι αν διανύουμε το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, στην Αγία Παρασκευή διατηρείται η προεκλογική επικαιρότητα με κάθε τρόπο. Ένας από αυτούς είναι και τα δημοσιεύματα που έρχονται να εμπλέξουν πρόσωπα και καταστάσεις… Κάποια από αυτά εμπλέκουν και τον νυν δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος -όπως δηλώνει ο ίδιος- δεν θα κάτσει πια με σταυρωμένα χέρια, αλλά θα κινηθεί νομικά.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ζορμπάς ενημερώνει τους συνδημότες τους ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά δύο ιστοσελίδων, καθώς θεωρεί ότι τα δημοσιεύματά του για

το πρόσωπό του είναι ψευδή και ανυπόστατα. Προσθέτει δε ότι «δεν ανέχομαι πλέον παρόμοιες τοξικές συμπεριφορές και ουδεμία πρόκληση θα μένει αναπάντητη».

Ακολουθεί αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ζορμπά:

«Θέλω να ενημερώσω τους δημότες της Αγίας Παρασκευής ότι προσφεύγω άμεσα στη δικαιοσύνη: 1.Κατά της ιστοσελίδας ενημέρωσης fimotro.gr για το ανυπόγραφο και συκοφαντικό άρθρο της 7/8/2023, με τίτλο «Οριστικό «όχι» της ΝΔ στον σημερινό δήμαρχο Αγίας Παρασκευής». Το άρθρο, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι έχω ανοιχτές υποθέσεις με την δικαιοσύνη, κάτι που είναι απολύτως ψευδές, όπως ψευδής και ανυπόστατη είναι η δήθεν απόφαση της μη στήριξής μου από την ΝΔ. και 2. Κατά της ημερήσιας ψηφιακής πολιτικής και οικονομικής εφημερίδας political για το, επίσης, ανυπόγραφο άρθρο της 8/8/2023, με τίτλο «Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής έχει χάσει τον μπούσουλα …», που αναφέρεται, με αγοραίους χαρακτηρισμούς, σε δήθεν ανάρτησή μου στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, η οποία,ωστόσο,ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγινε.

Και τα δύο άρθρα, διασπείροντας ανυπόστατες και δυσφημιστικές ειδήσεις ,έχουν μοναδικό σκοπό να βλάψουν την προσωπικότητα και να αμφισβητήσουν το ήθος και την εντιμότητά μου. Θέλω όμως να γνωρίζουν καλά,οι γνωστοί άγνωστοι που επιμένουν να διακινούν αυτές τις χυδαιότητες απέναντι στο πρόσωπό μου, ότι δεν ανέχομαι πλέον παρόμοιες τοξικές συμπεριφορές και ουδεμία πρόκληση θα μένει αναπάντητη. Να γνωρίζουν δε, ότι οι δημότες της Αγίας Παρασκευής και κοντή μνήμη δεν έχουν,και κρίση διαθέτουν!

Όσον αφορά το άρθρο της 9/8/2023 της political με τίτλο «τα χρυσά κλαδέματα» με ευθείες κατηγορίες προς το πρόσωπό μου, αν και τα έχω ξαναπεί, θα τα επαναλάβω.

-Όλη η προβλεπόμενη για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης διαδικασία τηρήθηκε κατά γράμμα, τα απαιτούμενα έγγραφα βρίσκονται στον φάκελο που κατατέθηκε προς έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο, γι αυτό, εξάλλου και η προσφυγή του κ. Γιώργου Οικονόμου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση απερρίφθη από τον ελεγκτή νομιμότητας.

-Αναφορικά με το κόστος, να σημειώσω ότι η απομάκρυνση των κλαδιών από δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης μας λόγω της σφοδρής και πρωτόγνωρης χιονόπτωσης που αντιμετώπισε η Αγία Παρασκευή, διήρκεσε 54 ημέρες και έγιναν 1100 δρομολόγια από τετραξονικά φορτηγά. Επίσης, στο ΚΗΔΜΗΣ έχουν αναρτηθεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα, όπως ο νόμος ορίζει.

Είναι εύκολα αντιληπτό ότι, μετά από αυτές τις αθλιότητες, η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι μονόδρομος. Το ήθος και η εντιμότητά μου αναγνωρίζονται από όλους τους δημότες της πόλης μας και αυτό είναι κάτι που δεν αντέχουν.

Βασίλης Ζορμπάς Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Ιατρός Πνευμονολόγος».

The post Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής για δημοσιεύματα που θεωρεί ότι τον θίγουν appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δικαιοσύνη, Αγίας Παρασκευής,dikaiosyni, agias paraskevis