Τρεις προσλήψεις από τον Δήμο Πεντέλης για το ευρωπαϊκό έργο «Seamless Shared Urban Mobility»

Ο Δήμος Πεντέλης ανακοίνωσε θα προβεί στην πρόσληψη τριών ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του ευρωπαϊκού έργου «Seamless Shared Urban Mobility (Κοινόχρηστα Συστήματα Κινητικότητας των Πολιτών) – SUM» στο πλαίσιο του Προγράμματος Horizon.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023 και η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι και η Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ

ΣΜΕ.1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση Δήμος Πεντέλης -Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών, Καλαμβόκη 2α, Τ.Κ. 15127 Μελίσσια (τηλ. επικοινωνίας 213 2050078-213 2050092).

Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται υποχρεωτικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την απόδειξη των προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας. Διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων καθώς και αντικατάσταση ή κατάθεση επιπλέον δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.

Η αίτηση συμμετοχής, που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Παρατίθενται η ανακοίνωση -αίτηση και το παράρτημα με οδηγίες συμπλήρωσης της.

6ΟΝ7ΩΞ3-ΨΜΞ (3) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΜΕ 1 2023 ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ

ΕΝΤΥΠΟ ΣΜΕ 1 ΠΕ ΤΕ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΜΕ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΗΥ A1 22 EL GR ΣΟΧ-ΣΜΕ 07042023 [15754]

Παράρτημα Γλωσσομάθειας

The post Τρεις προσλήψεις από τον Δήμο Πεντέλης για το ευρωπαϊκό έργο «Seamless Shared Urban Mobility» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρεις, Δήμο Πεντέλης, Seamless Shared Urban Mobility,treis, dimo pentelis, Seamless Shared Urban Mobility