Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου: Η διοίκηση «λησμονεί» και φαίνεται από τις πράξεις της

«Λησμονεί» η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων, που αναφέρει ότι δεν έχει σταλεί ούτε ένα στεφάνι στους εργαζόμενους που έχασαν πρόσφατα τη ζωή τους, ενώ σε βιβλίο που εκδόθηκε με τα χρήματα των δημοτών, και αφορά τους συλλόγους, τις ενώσεις και τα σωματεία του Δήμου, το Σωματείο Εργαζομένων έχει «εφανανισθεί».

Ειδικότερα, το Σωματείο αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του:

«Η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου “λησμονεί” και φαίνεται από τις πράξεις της. Ξεχνάει να στείλει έστω ένα στεφάνι και συλλυπητήρια

για εργαζομένους που έχουν χάσει τη ζωή τους προσφάτως. Αποτελεί προσβολή για τους ίδιους τους εργαζόμενους η μη αναφορά στο βιβλίο που εκδόθηκε με χρήματα των Δημοτών από τον Δήμο Αμαρουσίου και με τίτλο “Σύλλογοι, Ενώσεις, Σωματεία στο χθες και στο σήμερα της πόλης”, όπου σε αυτό το λεύκωμα το θεσμικό όργανο των εργαζομένων στον Δήμο, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου, δεν υπάρχει παρότι ο εκδότης αρκετές φορές του έκανε πρωτοσέλιδο.

»Η απαξίωση της διοίκησης είναι συνεχιζόμενη, δεν είναι σημερινό φαινόμενο. Με τελευταίο το ποσοστό που αναφέρθηκε από τη διοίκηση του αριθμού των εμβολιασμένων υπαλλήλων χωρίς να υπάρχουν στοιχεία. Δεσμεύτηκε ότι θα παρουσιάσει το ποσοστό των εμβολιασμένων δημοτικών συμβούλων της διοίκησης και επαληθεύει αυτό που είχαμε αναφέρει, ότι δεν γίνονται Δημοτικά Συμβούλια διά ζώσης λόγω κάποιων ανεμβολίαστων δημοτικών συμβούλων της διοίκησης.

»Ελπίζουμε για το καλό της πόλης, να μην λησμονεί έτσι εύκολα και τα προβλήματα των δημοτών».

The post Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Αμαρουσίου: Η διοίκηση «λησμονεί» και φαίνεται από τις πράξεις της appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα