Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού αποζημιώνει τους κατοίκους που υπέστησαν ζημιές από πτώση δένδρων

Τους κατοίκους που υπέστησαν ζημιές από πτώση δένδρων κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίς» αποζημιώνει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι αποζημιώσεις θα αφορούν σταθμευμένα οχήματα και οποιεσδήποτε άλλες υλικές ζημιές έχουν προκληθεί από πτώση δένδρων, είτε σε κοινόχρηστο χώρο, είτε σε οδικό δίκτυο αρμοδιότητας του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τα εξής δικαιολογητικά:

Αίτηση του δημότη όπου θα κατατεθεί στο κεντρικό πρωτόκολλο του Δήμου (213 2014765 και 213 2014737, [email protected].gov.gr).Αναφορά
του συμβάντος από την Τροχαία ή την Πυροσβεστική. Φωτογραφίες του συμβάντος (σε περίπτωση αυτοκινήτου θα πρέπει να φαίνεται και ο αριθμός κυκλοφορίας του). Φωτοτυπία της δελτίου ταυτότητας του ιδιοκτήτη του οχήματος. Άδεια κυκλοφορίας του οχήματος του ιδιοκτήτη. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο του οχήματος. Τιμολόγιο ή απόδειξη στο όνομα του ιδιοκτήτη του οχήματος για το ύψος της ζημιάς (θα πρέπει να αναγράφεται και ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος). Βεβαίωση της Υπηρεσίας Πρασίνου (κατόπιν αίτησης στο πρωτόκολλο της κάθε Κοινότητας του Δήμου προκειμένου να εκδοθεί).

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών ενδέχεται να ζητηθούν περαιτέρω στοιχεία από τις υπηρεσίες του Δήμου για την πληρότητα του φακέλου.

Οι απαραίτητες διευθύνσεις και οι τηλεφωνικοί αριθμοί

The post Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού αποζημιώνει τους κατοίκους που υπέστησαν ζημιές από πτώση δένδρων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα