Να συνδράμουν τη Δυτική Αττική καλεί τους Δήμους ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Έκκληση προς όλους τους δήμους της χώρας να προχωρήσουν στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες απευθύνει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Η συγκέντρωση φαγητού, πόσιμου νερού και ρούχων για τους πληγέντες θα γίνεται από την ειδική μονάδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος που έχει εγκατασταθεί από χθες, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου, πλησίον του δημαρχείου

Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Μονάδα εθελοντών από τον Δήμο Αμαρουσίου, τον ΣΠΑΠ, στελέχη της ΚΕΔΕ και του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας βρίσκονται στην ειδική μονάδα προκειμένου να συγκεντρώνουν το υλικό που θα αποστέλλεται. Ήδη από χθες, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, διανέμονται, με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, 300 μερίδες ζεστού φαγητού, καθώς και πόσιμο νερό.

Οι δήμοι και οι ενδιαφερόμενοι φορείς, για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας, μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή της ΚΕΔΕ 213 2147513 και στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2014950 και 213 2014951 του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

«Για άλλη μια φορά η Αυτοδιοίκηση έμπρακτα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Καλώ όλους τους συναδέλφους δημάρχους να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Κλιμάκια εθελοντών βρίσκονται σε συνεργασία με την ειδική μονάδα της ΚΕΔΕ και τον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας προκειμένου να συγκεντρώσουν τα τρόφιμα και τον ρουχισμό ο οποίος αποστέλλεται», σημειώνει ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πατούλης.

The post Να συνδράμουν τη Δυτική Αττική καλεί τους Δήμους ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα