Μεγαλειώδης συγκέντρωση του συνδυασμού Ανανέωση – Επανεκκίνηση στον Δήμο Αμαρουσίου

Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 να απέχουν μόλις ένα 24ωρο, σε εξαιρετικά ενθουσιώδες κλίμα έλαβε χώρα η ομιλία του Υποψήφιου Δημάρχου Αμαρουσίου Τάσου Γιαννακόπουλου το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου στην Πλατεία Γαρδέλη.

Πλήθος κόσμου έδωσε “το παρόν” στην προεκλογική ομιλία όπου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Γιαννακόπουλος συνόψισε τους στόχους του για τον Δήμο.

Πρωτοφανής και συγκινητική η παρουσία χιλιάδων πολιτών από όλο το Δήμο Αμαρουσίου στη κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού,

οι οποίοι με το παλμό και το πάθος τους έδειξαν το νικητή της Κυριακής, 8 Οκτωβρίου. Θερμή ήταν η υποδοχή που επιφύλασσε ο κόσμος στον υποψήφιο Δήμαρχο Τάσο Γιαννακόπουλο και στους 56 Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους που αποτελούν τη δυνατή ομάδα του συνδυασμού «ΑΝΑΝΕΩΣΗ Επανεκκίνηση στο Δήμο Αμαρουσίου».

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ Τάσος Γιαννακόπουλος «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη συγκινητική παρουσία σας. Έφτασε η ώρα να τα δούμε και να τα κάνουμε όλα αλλιώς για τον Δήμο μας».

«Εσείς μας οδηγείτε στον δρόμο που χάραξε η ανάγκη της μεγάλης αλλαγής στον Δήμο μας. Εσείς είστε αυτοί που μας δίνετε τη δύναμη και τα φτερά. Μαζί θα προχωρήσουμε, με σχέδιο για ένα σύγχρονο, δημοκρατικό και Ευρωπαϊκό Δήμο. Είμαστε αληθινοί και είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα» τόνισε ο Τάσος Γιαννακόπουλος, απευθυνόμενος στους χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν στην Πλατεία Γαρδέλη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στα βασικά σημεία του προγράμματος, δεσμευόμενος πως θα μπουν σε τροχιά περαίωσης από την επόμενη μέρα των εκλογών, ώστε την 1η Ιανουαρίου 2024 με την ανάληψη των καθηκόντων ως νέα Δημοτική Αρχή, να υπάρχει ετοιμότητα υλοποίησης τους.

“Βάζουμε τέλος στην παρακμή” είπε συγκεκριμένα ο Τάσος Γιαννακόπουλος ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις παθογένειες που μαστίζουν την περιοχή με ενδεικτικά αυτών τα προβλήματα, τα διογκωμένα δημοτικά τέλη με την ελλιπή καθαριότητα και τα χρέη του Δήμου Αμαρουσίου.

Δεν παρέλειψε να επισημάνει τα «κακώς κείμενα» της προηγούμενης θητείας του κ. Αμπατζόγλου επιμένοντας ωστόσο περισσότερο στο τί διατίθεται να πράξει εκείνος από τη θέση του Δημάρχου. «Η παρουσία σας σήμερα εδώ, προμηνύει τη νίκη στις εκλογές» δήλωσε κλείνοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου στην κεντρική ομιλία του στο Μαρούσι.

The post Μεγαλειώδης συγκέντρωση του συνδυασμού Ανανέωση – Επανεκκίνηση στον Δήμο Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα