Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής

Με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη συναντήθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης». Εκ μέρους του Συλλόγου παραβρέθηκαν η πρόεδρος Αντωνοπούλου – Πανάγου Ηλέκτρα, ο αντιπρόεδρος Θεοδοσόπουλος Ευάγγελος, ο γ.γ. Γεωργίου Σταύρος και ο ταμίας Σωτηρακόπουλος Γιώργος. Ο δήμαρχος συνοδευόταν από την αντιδήμαρχο Σιούλα Λιάνα.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τον Σύλλογο, όπως τα έργα στην πλατεία Άη Γιάννη, το αθλητικό και πολιτιστικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης», το ζήτημα ασφάλειας και φροντίδας των παιδικών χαρών, το πάρκο Νεαπόλεως,

τη διαμπερή κυκλοφορία και το ΣΒΑΚ, το πρόβλημα στάθμευσης, την κατάσταση των πεζοδρομών, αλλά και την αναγκαιότητα δημοτικής αστυνομίας και συγκοινωνίας, καθώς και πύκνωσης δρομολογίων του ΟΑΣΑ.

Ο Σύλλογος έκρινε τη συνάντηση με τον δήμαρχο εποικοδομητική, θεωρώνατς ότι οι δεσμεύσεις του θα τηρηθούν. Επίσης, περιμένει την ολοκλήρωση του έργου της πλατείας σε κάθε περίπτωση πριν το καλοκαίρι και δηλώνει πρόθυμος να συνεργαστεί με τη δημοτική αρχή σε πνεύμα αλληλοσεβασμού και αλληλοκατανόησης για το καλό της πόλης και των κατοίκων της.  

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου για τη συνάντηση:

Η ανακοίνωση του Συλλόγου για τη συνάντηση Λήψη

The post Εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης» με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εφ’, Συλλόγου Άγιος Ιωάννης, Αγίας Παρασκευής,ef’, syllogou agios ioannis, agias paraskevis