Διεθνής παιδική εικαστική έκθεση στην Αγία Παρασκευή

Έκθεση παιδικών έργων τέχνης, με θέμα «Η Γη μας» διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ). Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα έργα δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο διεθνούς εικαστικού διαγωνισμού για παιδιά και εφήβους. Ο διαγωνισμός και η έκθεση είναι προϊόν συνεργασίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, των Εργαστηρίων Τέχνης «Γεώργιος Προκοπίου» του ΠΑΟΔΑΠ, του Πολιτιστικού Κέντρου της Κίνας στην Ελλάδα, του Μουσείου Τέχνης «Xu Beihong» και έχει την υποστήριξη της Ενώσεως Επενδυτών Κίνας-Ελλάδος.

Την

επιμέλεια της έκθεσης έχουν ο κ. Βαγγέλης Λιούγκας (καθηγητής των Εργαστηρίων Τέχνης) και η κα Liang Dong Mei (Σπουδάστρια των Εργαστηρίων Τέχνης), ενώ πολύτιμη ήταν και η συνδρομή της κας Γεωργίας Πίσπα, προέδρου του «Αργώ».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολιτισμού «Δημήτρης Χατζής», στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (Πρώην Στρατόπεδο «Χρ. Σπυρούδη», Σπάρτης 1) από 20 έως 23 Οκτωβρίου. Τα εγκαίνιά της θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και ώρα 6 μ.μ.

The post Διεθνής παιδική εικαστική έκθεση στην Αγία Παρασκευή appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διεθνής, Αγία Παρασκευή,diethnis, agia paraskevi