Συνεχίζεται το… θρίλερ στην Πεντέλη – Αίτημα καταμέτρησης των ψήφων κατέθεσε ο Δ. Παπακωνσταντίνου

Συνεχίζεται το… θρίλερ στον Δήμο Πεντέλης, καθώς ο επικεφαλής της παρατάταξης Δημοκρατική Συνεργασία Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου κατέθεσε αίτημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών για τον έλεγχο και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών. Θυμίζουμε ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου έμεινε εκτός δεύτερου γύρου με μόλις δύο ψήφους διαφορά από τη Νατάσσα Κοσμοπούλου, η οποία πλέον είναι η εκλεγμένη δήμαρχος της πόλης.

Στη σχετική δήλωσή του ο κ. Παπακωνσταντίνου

αναφέρει:

«Ως υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης του Συνδυασμού ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΊΣΣΙΑ- Ν. ΠΕΝΤΕΛΗ- ΠΕΝΤΕΛΗ, που συμμετείχε στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, έχοντας νομικό δικαίωμα και έννομο συμφέρον, κατέθεσα σήμερα 17 Οκτωβρίου 2023 (πρώτη μέρα έναρξης της διαδικασίας) αίτημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να προβώ σε έλεγχο και καταμέτρηση των ψηφοδελτίων των εκλογικών τμημάτων του Δήμου Πεντέλης ωστε να ασκήσω τα  νόμιμα δικαιώματά μου που προβλέπονται στις διατάξεις των άρθρων 72 επ. Ν.4804/2021
Για κάθε εξέλιξη θα σας κρατώ ενήμερους».

The post Συνεχίζεται το… θρίλερ στην Πεντέλη – Αίτημα καταμέτρησης των ψήφων κατέθεσε ο Δ. Παπακωνσταντίνου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα