Δ. Παπακωνσταντίνου: Προχωράμε με όραμα, σχέδιο, αποτελεσματικότητα για έναν σύγχρονο Δήμο

Απευθυνόμενος στους φίλους υποστήριξης της υποψηφιότητας του ως Δημάρχου Πεντέλης στις εκλογές του 2023 σε πρόσφατη εκδήλωση στην πόλη μας ο Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου τόνισε:

Ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό και πίστη στο στόχο, προχωράμε με όραμα, σχέδιο, αποτελεσματικότητα

Γνωρίζουμε, θέλουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο πρότυπο Δήμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Δεσμευόμαστε για μιας άλλης αντίληψης Δημοτική Αρχή που προχωρά σε ένα κοινωνικό συμβόλαιο

με τον πολίτη, με κοινό στόχο μια πόλη λειτουργική, ασφαλή, κοινωνική, ανθρώπινη, βιώσιμη, αλληλέγγυα χωρίς αποκλεισμούς.

Το περί δικαίου αίσθημα πρέπει να εμπεδωθεί σε όλες τις συνειδήσεις και να είναι αποτέλεσμα του τρόπου χειρισμού όλων των θεμάτων από την Δημοτική Αρχή.

Στο συμβόλαιο αυτό η Δημοτική Αρχή ,οι συλλογικοί φορείς και οι Πολίτες θα δεσμεύονται μέσα από ένα δίκτυο αμφίδρομης επικοινωνίας στη τήρηση των αμοιβαίων υποχρεώσεών τους.

Μαζί θα πάμε μπροστά !

Για μια πόλη, για ένα προάστιο με κέντρο τον πολίτη, που νοιώθει ασφάλεια και προστασία, με ένα Δήμο ψηφιακό, ένα προάστιο πράσινο.

Μια κοινωνία που χωρά και αγκαλιάζει όλους τους πολίτες.

Προωθούμε τη λειτουργία του Δήμου Στρατηγείου με τη θεσμοθέτηση και και λειτουργία του Συμβουλίου της Πόλης υπό το συντονισμό του Δήμου και με συμμετοχή φορέων της Πόλης.Ενός επιτελικού οργάνου συμβουλευτικού αλλά και υποστηρικτικού του έργου του Δήμου.

Οργανώνουμε τη διοικητική λειτουργία του Δήμου σε σύγχρονες βάσεις και στη λογική ότι ο εργαζόμενος είναι συνεργάτης της Διοίκησης.

Με κοινούς και συμπεφωνημένους στόχους που τους θέτει ,έπειτα από διάλογο με τους πολίτες , η Διοίκηση.

Με Διοίκηση που σέβεται τον εργαζόμενο, συζητά μαζί του και του παρέχει όλα τα μέσα για την εκτέλεση των υποχρεώσεών του ,προς επίτευξη του κοινού σκοπού που δεν είναι άλλος από την υπηρέτηση του Πολίτη.

Γνωρίζω και γνωρίζουμε όλα τα χρόνια θέματα της πόλης και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, χωροταξικά, πολιτικής προστασίας, περιβαλλοντικά, συγκοινωνιακά, αναπτυξιακά, εκπαιδευτικά, επικοινωνιακά, κοινωνικά.

Έχουμε την εμπειρία της εύρεσης των κατάλληλων πόρων Εθνικών ή Κοινοτικών για την επίλυσή τους.

Έχουμε τη γνώση και προτάσεις για νομοθετικές ρυθμίσεις που απαιτούνται προκειμένου να επιλυθούν.

Προωθούμε τις διαδημοτικές συνεργασίες που βρίσκονται δυστυχώς σήμερα σε μηδενικό σημείο. Υπάρχουν μεγάλα θέματα π.χ. μετρό, περιφερειακός δρόμος, διαχείριση απορριμμάτων, πολιτική προστασία, καθορισμός ορίων, κ.α. που έχουν ως προϋπόθεση τις διαδημοτικές συνεργασίες.

Ο Δήμος πρωτοστατεί με εξωστρέφεια στη δημιουργία και λειτουργία δικτύων σύγχρονων πόλεων.

Προχωράμε μαζί !! Για το Δήμο Πεντέλης!

Για ένα ανθρώπινο σύγχρονο Δήμο.

Σας ακούμε

Γνωρίζουμε

Θέλουμε

Μπορούμε

Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, υποψήφιος δήμαρχος Πεντέλης

Η λίστα με τα πρόσωπα που στηρίζουν τον Δ. ΠαπακωνσταντίνουΛήψη

The post Δ. Παπακωνσταντίνου: Προχωράμε με όραμα, σχέδιο, αποτελεσματικότητα για έναν σύγχρονο Δήμο appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπακωνσταντίνου, Προχωράμε, Δήμο,papakonstantinou, prochorame, dimo